Cura antistres

Stresul este modul în care organismul nostru reacţionează la situaţii frustrante sau cele arhipline de adrenalină. Stresul prelungit sau anxietatea pot produce de la simpla stare de nervozitate până la o afecţiune psihică destul de gravă. Înţelegând ce sunt stresul şi anxietatea vom afla cum să le combatem fără a apela la ajutorul medicului sau al medicamentelor.  Stresul pe termen scurt vine la pachet cu dorinţa de a con­cu­ra uneori chiar şi cu noi în­şine, indiferent dacă situaţia pen­tru care ne pregătim necesită sau nu frământare din partea noastră. Uneori ne facem prea multe griji din nimic.

Stresul şi anxietatea cronică
Stresul general, ca să îi zicem aşa, este o reacţie normală şi na­turală a organismului la o situaţie tensionată, care se întâmplă în prezent, pe când anxietatea este sta­rea de tensiune pe care o re­simte organismul în aşteptarea unui eveniment sau a unei situaţii care va avea loc. Când stresul se pre­lungeşte sau starea de ten­siune nu dispare, deşi situaţia a fost trăită şi soluţionată, atunci stresul devine cronic. Ajunşi în acest punct, avem nevoie de aju­torul medicului, pentru că ne poate afecta sănătatea, stările emo­ţio­nale, relaţiile, dar şi viaţa pro­fesională şi personală.
Stresul trebuie privit ca fiind o parte a vieţii, o parte naturală pe care o putem combate tot în mod natural. Iată ce trebuie să facem: exerciţii fizice – exerciţii care ne îm­bunătăţesc sănătatea, cresc imu­ni­tatea organismului, elimină en­dorfinele, ne ajută la îmbu­nătă­ţirea respectului de sine şi scad nivelul de stress. Exerciţiile regu­late se pot face acasă, în inti­mitatea propriului cămin, fără ins­tructori pe care să îi bănuim că ne-ar cere mai mult decât am putea face.

Relaxarea – joacă un rol important
Petrecând timp liber doar cu tine, făcând ceea ce îţi place, vei învăţa să îţi cunoşti şi să-ţi apreciezi ade­văratele valori, dar şi să îţi de­păşeşti propriile limite. Relaxarea corpului şi a minţii înseamnă, în primul rând, eliminarea crampelor musculare, odihnirea muşchilor şi a organelor care lucrează atunci când suntem active, dar şi elibera­rea minţii de gân­duri negre, care de multe ori înrăutăţesc situaţia.
Un alt pas impor­tant în eliberarea de stres sau combaterea lui este comunicarea şi de această dată, vă sfătuim să ale­geţi un om în care aveţi deplină în­credere, care ştiţi că nu râde deschizându-vă sufletul în faţa lui şi de la care ştiţi că veţi obţine în­totdeauna critici obiec­tive şi per­tinente.

Pentru stres specialistii va recomanda urmatoarele suplimente Tiens:
1. Cordyceps miceliu = doua capsule pe zi, dupa masa, timp de doua luni.

2. Veican = in cazul diatezei urice cate doua tablete, o data pe zi, dupa masa, timp de trei luni.

3. Super calciu cu lecitina = cate trei tablete, o data pe zi, dupa masa, timp de trei luni.

4. Zinc = cate patru capsule, o data pe zi, după masa, timp de trei luni.
 
Observatii
- Toate produsele se beau cu apa plata calduta