În afară de ingerarea accidentală a otrăvurilor, fumatul reprezintă modalitatea cea mai severă de auto-otrăvire folosită de omul modern pentru ruinarea sănătăţii. Efectele fumatului sunt atât de severe încât nu pot fi comparate cu efectele nici unui alt viciu cunoscut.

Din nefericire, pentru populaţia planetei, se constată statistic că, pe de o parte, numărul de fumători este în continuă creştere (a crescut numărul de fumători foarte tineri şi numărul de femei care recurg la această metodă de auto-otrăvire) şi, pe de altă parte, se fabrică ţigări din ce în ce mai tari, deci mai nocive!

Cea mai simplă metodă de renunţare la fumat este voinţa fermă de a înceta pen­tru totdeauna otrăvirea organismului prin acest viciu infernal, indiferent cât de „greu” poate apărea la prima vedere.

Printre remediile propuse de Forever Living Products pentru a combate efectele nocive ale fumatului la nivelul sănătăţii se numără:

1. Aloe Vera Gel - 2 linguri dimineaţa şi 2 la prânz pe stomacul gol, cu 30 minute înainte de masă, se bea cu înghiţituri mici pentru a facilita absorbţia la nivelul mucoasei bucale (durata curei este de minim 3 luni);

2. Absorbent-C - (vitamina C este consumată masiv de nicotina asimilată prin fumat, astfel încât 4 ţigări pe zi distrug necesarul zilnic de vitamina C al organismului. Carenţa de vitamina C şi precum şi de celelalte elemente distruse de fumat conduce la boli foarte grave între care se numără cancerul, bolile cardio-vasculare, bolile degenerative, etc. Se poate realiza câte o cură de 3 tablete pe zi timp de 1 lună, la fiecare 6 luni;

3. Fields of Greens - 3 tablete pe zi sublingual până la absorbţie completă;

4. Nature-Min  - 3 tablete pe zi înainte de masă;

5. A-Beta-CarE - pentru a preveni oxidările intense şi îmbătrânirea precoce produse de nicotină, 1-2 capsule zilnic;

6. Aloe Blossom Herbal Tea - pentru efectul detoxifiant, macerat timp de minim 6 ore 2 pliculeţe la 2 litri apă plată sau apă de izvor, se vor consuma zilnic.

Atragem încă o dată atenţia ca toate aceste remedii propuse sunt eficiente numai dacă SE RENUNŢĂ COMPLET LA FUMAT, altfel are loc o detoxifiere parţială pe durata curei după care organismul va fi intoxicat şi otrăvit din nou de acest viciu.