Boala tumorală este o maladie foarte severă, considerată incurabilă de către medicina clasică. Numită maladia secolului nostru (în care se constată un număr impresionant de cazuri semnalate în rândul populaţiei de toate vârstele şi mai cu seamă în rândul tinerilor) cauzele producerii acesteia rămân prea puţin elucidate.

Totuşi se cunoaşte cu precizie că anumiţi factori conduc la risc mărit de apariţie a cancerului. Printre aceştia enumerăm: stilul de viaţa dezordonat (fumatul excesiv, alcoolismul, drogurile), acumularea mărită de toxine în organism, radiaţiile nucleare, mediul în care se desfăşoară activitatea individuală cu grad de toxicitate ridicat, etc.

Preventiv, se recomandă un stil de viaţă cât mai sănătos şi mai apropiat de valo­rile naturii, curele periodice cu Aloe Vera Gel şi antioxidanţi, perioade de relaxare şi „reîncărcare a bateriilor”, reducerea stresului, controlul acumulării de toxine în organism, analizele anuale mai ales după vârsta de 35 de ani, eliminarea completă viciilor ca alcoolul, tutunul, cafeaua şi evitarea mediilor toxice.

Dacă maladia canceroasă s-a instalat se recomandă angrenarea cu maximă seri­ozitate în combaterea ei cu toate mijloacele, atât alopat cât şi naturist.

Ca urmare a experienţei cu produsele propuse de Forever Living Products s-au obţinut rezultate foarte bune utilizându-se următoarele combinaţii:

1. Aloe Vera Gel - 100 ml pe zi în două sau trei reprize pe stomacul gol, cu 30 minute înainte de masă, se bea cu înghiţituri mici pentru a facilita absorbţia la nivelul mucoasei bucale;

2. A-Beta-CarE - 3 x 2 capsule pe zi în timpul meselor;

3. Forever Lycium Plus - 3 x 2 tablete pe zi sublingual, cu 30 minute înainte de masă, după gel;

4. Forever Kids - 3 x 2 tablete pe zi, se mestecă înainte de masă cu 30 minute;

5. Absorbent-C - 3 x 2 tablete pe zi, sublingual înainte de mese cu 30 minute;

6. Gin-Chia - 1-2 tablete pe zi;

7. Forever Royal Jelly - 3 tablete pe zi sublingual, înainte de masă, după gel;

8. Nature-Min - 3 x 1 tablete pe zi;

9. Fields of Greens - 3 tablete pe zi sublingual înainte de masă, după gel;

10. Aloe Blossom Herbal Tea - macerat la rece, 1 pliculeţ la 1 L apă plată, se bea zilnic;

11. Forever Lite - 3 pahare zilnic, după mese.

 

Regimul alimentar este obligatoriu! Dacă se face chimio şi radioterapie se reco­mandă regim alimentar naturist, cură cu sucuri de plante, crudităţi, eliminarea com­pletă a cărnii şi produselor din carne, eliminarea zahărului, alcoolului, tutunului, cafelei şi a tuturor alimentelor care conţin aditivi chimici de sinteză (coloranţi, conservanţi, emulgatori, etc.). Se recomandă de asemenea fitoterapie, gândire pozitivă, cromoterapie, meloterapie.

Cura cu produsele FLP se poate realiza indiferent de alte tratamente indicate şi trebuie să dureze minim 6 luni. Cura nu contravine nici unui alt tratament alopat, dimpotrivă, ajută la eliminarea efectelor secundare negative ale tratamentului alopat