„După numai 2 săptămâni tenul arăta perfect”

„Sunt cosmeticiană şi am început utilizarea produselorForever, în cabinetul meu, la început mai timid, pentru că astăzi este foarte greu să alegi din multitudinea de produse aşa-zis „exce­lente”, dar după primele succese le-am folosit din ce în ce mai încrezătoare.

Am experimentat iniţial Aloe First şi Aloe Propolis Creme, iar rezultatele nu au întârziat să apară. Bineînţeles realizările erau evidente în cazurile de acnee juvenilă, care se tratează cu ajutorul acestor produse mult mai eficient, adică în timp mai scurt, iar urmele (cicatricele) sunt minime.

Din multitudinea de cazuri doresc să-1 relatez doar pe cel al unei tinere de 20 de ani care a venit la mine să o ajut pentru că avea o acnee infectată, cu efect mutilant asupra fizicului şi psihicului ei. După două şedinţe de tratament cosmetic în care am extirpat cu grijă pustulele şi comedoanele (operaţie obligatorie în cazurile de acnee juvenilă), am realizat dezinfecţia cu produsul Aloe First din abundenţă, iar în final am aplicat Aloe Propolis Creme, tenul acestei tinere arăta mult mai bine.

Văzând această schimbare ea şi-a cumpărat cele două produse, a continuat tratamentul acasă, iar când a venit din nou la cabinetul cosmetic după două săptămâni, tenul ei arăta perfect. Mai mult, starea psihică i s-a modificat în sens pozi­tiv, a scăpat de depresia cauzată de acnee, iar acum este studentă. Acest caz m-a convins definitiv de calitatea produselor Forever.”
 
Barbu Mirela, Bucuresti