„După cura cu Forever n-a mai fost nevoie de transplant” – Ioan Spivaliuc, 13 ani, Sighetu Marmaţiei.

Copilul a fost internat în Clinica Pediatrie I Cluj-Napoca cu diagnosticul: „ciroză hepat­ică postnecrotică, virală B, stadiul child A, formă splenomegalică. Hipersplenism hemato­logic”. Biletele de externare semnate de dr. Filip Mirela în 24.03.1999, 22.04.1999 şi 12.08.1999 menţionează acelaşi diagnostic în momentul când a părăsit spitalul. Se recomandă tratament cu propranolol, vitamina B şi acid folic (vitamina B9).

Pacientul se internează la Spitalul Clinic Central de Copii Bucureşti în luna martie 2000 cu ficatul distrus în proporţie de 70%. În biletul de ieşire semnat de conf. dr. Orăşeanu pe data de 27.03.2000 se precizează: „soluţia terapeutic cea mai bună ar fi transplantul hepa­tic. Transplantul nu poate fi însă luat în discuţie decât după inactivarea replicării virale B.

Dacă aceasta poate fi obţinută prin tratament medical (Interferon, Laminolină) ipoteza transplantului poate fi discutată”. Se recomandă tratament cu spirulină, propranolol, ranetedină.

La propunerea unui asistent supervizor FLP, dl. Danci Pop Vasile tratamentul medica­mentos se asociază cu următoarele produse FLP: Aloe Berry Nectar, Aloe Blossom Herbal Tea, A‑Beta‑CarE, Forever Kids, urmate de Forever Lite. După o lună, copilul începe să aibă pofta de mâncare, se simte mai bine şi îşi reia şcoala.

În data de 22.06.2000 revine la Bucureşti pentru analize şi toate rezultatele ies foarte bune, cu excepţia testelor care indică splina mărită. Copilul nu mai este nici măcar purtător de virus hepatic B (ADN-VHB negativ).

Cura continuă, iar pentru splina mărită s-a adăugat Gin-Chia. Evoluţia copilului este foarte bună, iar părinţii şi bunicii sunt fericiţi.

  Ioan Spivaliuc, 13 ani, Sighetu Marmaţiei