„M-am bucurat nespus de mult când un prieten apropiat căruia i-am recomandat Aloe Vera Gel şi tabletele Gin-Chia pentru că se simţea epuizat şi fără chef de viaţă, mi-a zis râzând: „Sunt într-o formă fizică deosebită şi am o stare de bine ca la 25 de ani, nu cumva ăia de la Forever au încurcat produsele şi ţi-au dat Viagra?”

Am catalogat gluma amicului meu drept încă o notă maximă acordată produselor Forever. Deschid aici o paranteză pentru cei care au tre­cut de 50 de ani: doamnelor şi domnilor, produsele FLP sunt la fel de eficiente şi pentru dumneavoastră. Şi încă ceva: uitaţi să... vă uitaţi în buletinul de identitate. La ce bun? La 50 de ani nu aţi ajuns nici la jumătatea vieţii.

Pentru toţi cei care încă se întreabă „de unde o atât de mare putere vindecătoare a plantelor medicinale şi special a plantei regină, „Aloe Vera”, răspunsul cercetătorilor este sim­plu şi logic. În decursul milioanelor de ani de existenţă şi evoluţie, plantele şi-au dezvoltat o armă biochimică formidabil de puternică formată din vitamine, enzime, minerale, fitonutrienţi şi, în general, antioxidanţi încă neidentificaţi.

Motivul este acela că, fiind fixate cu rădăcinile în pământ, nu puteau fugi din faţa duşmanilor: radicalii liberi, bacterii, viruşi, insecte parazite, poluare, stres, razele ultraviolete ale soarelui, etc. Aloe Vera şi-a îmbogăţit continuu patrimoniul genetic faţă de plantele din aceeaşi specie, crescute la fereastră, în ghiveci, într-un pumn de pământ protector, devenind o plantă luptătoare datorită condiţiilor vitrege de viaţă în care se dezvoltă: sol arid, temperaturi de peste 45 °C, secetă. Din acest motiv putem afirma că, dintre toate speciile de aloe, Vera este cea mai eficientă.

Referitor la capacitatea substanţelor active conţinute în gelul de Aloe Vera, de a detoxifica şi purifica organismul în profunzime, se poate pune întrebarea de ce este nevoie de detoxifiere?

Răspunsul demonstrat de cercetători este următorul: În corpul unui adult trecut de 40 de ani s-au acumulat peste 4 kg de substanţe toxice din diverse motive (alimentaţie greşită, poluare, stres, etc.). Prezenţa acestor substanţe toxice în organism se manifestă prin apariţia bolilor care reprezintă de fapt deteriorarea chimică a diverselor organe. Detoxifierea la timp a organismului înseamnă sănătate şi stare de bine chiar la 90 de ani.”

George Cojocaru, Pitesti