„Leziunile de psoriazis se vindecă vizibil.” 

Diagnostic: Psoriazis generalizat de la vârsta de 19 ani (!), deci cu vechime de 38 de ani. Leziuni tipice cu cruste, descuamaţii, pe alocuri sângerânde, pe aproximativ 70% din suprafaţa pielii, însoţite de un prurit foarte supărător. Pacienta mai suferea de astm bronşic, chist ovarian operat, varice membre inferioare operate, obezitate grad II.
A făcut de-a lungul anilor o serie de tratamente medicamentoase în special pentru pso­riazis dar fără nici un rezultat notabil.

În decembrie 1999, a aflat de produsele FLP, şi a urmat cura indicată timp de patru luni.
În prima lună a folosit zilnic Aloe Vera Gel 50 ml, Aloe Blossom Herbal Tea 1.5 L, Fields of Greens 3 tablete, Garlic-Thyme 3 capsule, Aloe First şi Aloe Propolis Creme pe leziunile dermatologice.

A simţit o diminuare a durerilor la nivelul gambelor, s-a instalat o tuse mai rebelă, cu expectoraţie multă.
În a doua lună, cura a fost de Aloe Vera Gel 50 ml pe zi, Fields of Greens 3 tablete pe zi şi trata­mentul local menţionat anterior.

Leziunile au început să dispară, la fel şi pruritul, mersul a devenit mai uşor, respiraţia mult mai bună.
În luna a treia, i s-a indicat următoarea cură: Aloe Vera Gel 50 ml pe zi, Forever Bee Pollen 3 tablete zilnic, Forever Lite, Forever Garcinia Plus 2 capsule pe zi şi tratamentul local. A scăzut în greutate câteva kilograme, leziunile de psoriazis se vindecau vizibil.

A continuat şi în luna a patra cu rezultate excepţionale.

Căpătan Maria, 57 ani, Galaţi.