„Am artrită reumatoidă. Acum un an eram foarte bolnavă. Ajunsesem la 45 kg şi zăceam în pat tot timpul, iar doctorii nu mai puteau face nimic pentru mine. Foloseam mai multe creme, luam medicamente cu pumnul dar nimic din. toate acestea nu mi-au adus vreo schim­bare. Durerile erau practic insuportabile iar noaptea nu mă lăsau să dorm. Când am auzit de Aloe Vera mi-am zis că o voi încerca şi pe aceasta pentru că tot nu am nimic de pierdut.

Am început să beau Aloe Vera Gel 150 ml pe zi. După aproape o lună şi jumătate, am început să mă simt mult mai bine, să mă îmbrac şi chiar să cobor scările până în faţa casei. Hainele îmi erau prea largi şi a trebuit sa port o rochie de la raionul de copii. Când m-am întremat şi m-am mai îngrăşat am redus doza de gel la 100 ml pe zi şi am continuat să folosesc şi crema roşie (Aloe Heat Lotion) în special pentru mâini. Crema, de asemenea, a avut un efect extraordinar.

Acum am 65 de kilograme şi am revenit la vechile haine. Fără ajutorul aloei nu cred că aş fi supravieţuit. Acum beau doar 50 ml pe zi Aloe Vera Gel fără care nu aş putea rezista. Am doar cuvinte de laudă pentru produsele din Aloe Vera. Sigur că încă sufăr de artrită, dar nu este la fel de grav ca înainte, mă simt mult mai bine şi trăiesc din plin încântarea de a fi în viaţă. Fără sprijinul aloei nu cred că ar fi fost posibil.”

Maria Anton, Timisoara