„Am o încredere absolută în produsele Forever”

După două luni petrecute în stare gravă pe patul de spital, ing. Dragoş Ivănescu a revenit neaşteptat de repede la o viaţă normală. Şi, pentru că este o persoană dinamică, acum deja face lungi plimbări pe jos bucurându-se de fiecare moment. Despre boala lui a învăţat multe, iar despre cura care 1-a pus pe picioare atunci când orice speranţă părea pierdută are doar cuvinte de laudă:

„Înainte de operaţie n-au fost prea multe semne că se petrecea ceva înăuntrul meu. Mâncam normal, totul părea în regulă, nu simţeam nici un fel de durere, nu mă incomoda nimic. Totuşi, o temperatură care varia între 37 °C dimineaţa şi 38.2 °C seara, m-au făcut după câteva săptămâni să merg la spital pentru investigaţii. Primele analize n-au arătat despre ce este vorba, nici radiografiile nici tomografiile nu i-au putut lămuri pe doctori. Atunci când m-au deschis au descoperit că tumora principală de 10.5 x 10.5 cm era cât un cap de copil. Diagnosticul spunea sec: formaţiune neoplastică proliferativă (cancer) în hipocondriul stâng ocultată de organele din zonă. Realitatea era mai mult decât îngrijorătoare; tumora princi­pală pătrunsese în diafragmă, iar în partea inferioară penetrase colonul, alţi doi polipi se dez­voltaseră pe peretele din spate şi vezica biliară leneşă, cu pereţii îngroşaţi era plină de calculi de 1 cm şi ceva. Chirurgii au fost surprinşi de un asemenea „peisaj”, dar ce au reuşit ei să facă a fost o adevărată operă de artă. Intervenţia foarte extinsă şi cu risc mare a durat foarte mult, însă a fost o reuşită.

Timp de 7 zile totul a mers strună. În a opta zi, a apărut o fistulă în colon cu un întreg cortegiu de necazuri. Materiile fecale care ieşeau pe acolo începuseră să mă inunde, nu mai reuşeam să mă ridic în capul oaselor, nu puteam sta în picioare.

Aproape o lună a durat aceasta. Nimeni nu mai avea nici o speranţă pentru mine. S-ar fi putut face o a doua operaţie şi să se folosească temporar soluţia anus contra naturii, până la închiderea fistulei apoi o a treia intervenţie chirurgicală... Am refuzat, pentru că speram că există totuşi ceva, dincolo de ştiinţă şi de posibilităţile medicale actuale.

La început am privit neîncrezător gelul de aloe. Dar acum ştiu care sunt virtuţile lui, nu din citite, ci verificate de mine. Ajunsesem să nu mai pot mânca nimic, nu-mi mai era foame, nu suportam nici lichidele, slăbisem 20 de kg... După ce am început să beau Aloe Vera Gel în a şasea zi fistula s-a micşorat atât de tare încât am putut să mă ridic din pat, pofta de mân­care mi-a revenit, iar eliminarea materiilor fecale prin fistulă s-a oprit total. În a zecea zi de cură cu gel m-am ridicat din pat şi am pornit la plimbare prin curtea spitalului. Am continu­at cu gelul de aloe şi A-Beta-CarE pentru a preveni formarea metastazelor.

Acum am o încredere absolută în produsele Forever, în efectul lor aproape miraculos. Le voi folosi până la vindecarea completă. Oricum, deja am câştigat în greutate, mi-a revenit vigoarea, fac plimbări... Mă simt ca un nou-născut!”

Dragoş Ivănescu, Iasi