Aloe Vera mi-a întinerit inima cu 20 ani”
 
„Am împlinit 51 de ani, sunt căsătorită şi am două fiice şi un nepoţel. Toată familia a trăit cu frică în ultimii 10 ani deoarece ştia că inima mea poate înceta în orice clipă să bată. De aceea, de câte ori mi se făcea rău, ai mei erau foarte îngrijoraţi.
Diagnosticul meu a fost cardiopatie ischemică, hipertensiune st. I-II, angor de efort. A fost. Pentru că datorită gelului de aloe coşmarul meu s-a încheiat. Cerul mi-a scos în cale firma Forever Living Products prin sponsorul meu care mi-a vorbit de planta numită „Mâna lui Dumnezeu”, plantă care a salvat nenumărate vieţi. Pentru mine aloe este chiar mâna div­ină care mi-a readus inima din tinereţe.
 
În toţi aceşti ani, urmasem tratamente cu toate medicamentele tradiţionale, iar medicii nu mai aveau ce să-mi prescrie. Mă resemnasem cu gândul că viaţa mea atârnă de un fir de păr, iar eu nu mai am ce să fac. Ştiam că doar o minune de la Dumnezeu poate schimba totul. Şi minunea a apărut.
Am cunoscut o vecină care mi-a vorbit de aloe şi Forever Living Products. Am luat de la depozitul firmei Aloe Vera Gel, Garcinia Plus şi Forever Lite pentru a scădea în greutate, deoarece la 1,65 m înălţime aveam 72 de kg, iar medicii îmi sugeraseră să mai slăbesc.
 
După o lună şi jumătate în care am folosit aceste produse, mi-am făcut analizele şi mare mi‑a fost bucuria când am aflat că EKG-ul este perfect, analizele de laborator excelente şi ecografia abdominală de nerecunoscut (am fost întrebată de medic: „Unde este ficatul acela mărit?”). Rezultatul investigaţiilor asupra cordului mi-au rezervat însă cea mai mare surpriză făcând-o şi pe doamna doctor să-mi spună: „Inima dumitale s-a hotărât să nu mai fie bol­navă, ci să fie tânără”.
Voisem să slăbesc şi am slăbit de la 72 de kg am ajuns la 65 de kg. Şi pentru că mi se spusese că niciodată nu voi scăpa de cardiopatie şi hipertensiune, îmi luasem orice speranţă în acest sens. Totuşi programul de slăbit împreună cu ajutorul gelului mi-a rezolvat obezi­tatea, o problemă la care nici nu mă gândeam.
 
Sunt foarte fericită pentru că nu mai am palpitaţii şi extrasistole, respiraţia îmi este nor­mală, nu mai obosesc urcând scările sau jucându-mă cu nepoţelul, iar tensiunea are valori de 13/9.
 
Am toată viaţa înainte şi trăiesc un nou început, am încredere în forţele mele şi pentru aceasta mulţumesc lui Dumnezeu că a fost bun cu mine şi mi-a scos în cale firma FLP şi pro­dusele sale.
 
Aş vrea să pot spune tuturor ce fericire fantastică mi-au produs rezultatele obţinute cu produsele FLP, să-i pot face pe oameni să aibă încredere în aceste produse şi să le folosească, pentru a se bucura la fel ca mine.”
 
Veronica Barbu, Dragasani