Planul de Marketing Forever Living Products

Planul de Marketing Forever Living Products are succes pentru că e simplu. Este una din cele mai uşoare modalităţi de a-ţi porni propria afacere. În plus, ai la dispoziţie produse consumabile, într-o industrie solidă, în plină dezvoltare. Odată ce ai pornit la drum, FLP îţi asigură structura de dezvoltare a afacerii şi te sprijină să te extinzi atât cât doreşti.

De asemenea, planul nostru de marketing îţi dă siguranţă indiferent de nivelul pe care te afli. Deci, odată ce ai obţinut o anumită calificare, o păstrezi. În plus, te vei bucura de performanţele echipei tale şi pentru faptul că Planul de Marketing nu permite depăşiri în cadrul aceleiaşi reţele.

Întregul Plan de Marketing este conceput pentru a te ajuta să-ţi construieşti o afacere solidă şi stabilă. Avem întâlniri de recunoaştere regulate, seminarii motivaţionale şi, mai mult, am creat pentru tine un sistem birocratic şi o evidenţă a vânzărilor care să-ţi ocupe cât mai puţin timp, astfel încât tu să te poţi concentra asupra a ceea ce este cu adevărat important: consumatorii şi distribuitorii tăi. Cu o echipă bine antrenată şi motivată, vei construi o afacere care va creşte constant, vei câştiga mai mulţi bani şi vei fi mai aproape de atingerea obiectivelor şi visurilor tale.

Planul de Bonus

         Este uşor să rămâi motivat în FLP. Atingând un anumit nivel de vânzări trei luni calendaristice consecutive, te califici pentru Programul Stimulativ de Merit. Acesta este un bonus suplimentar care îţi va aduce între 400€ şi 800€ lunar. Poţi achita leasing-ul pentru o maşină, o casă, îţi poţi desăvârşi educaţia sau îi poţi reinvesti, după cum hotărăşti.

  • Profit din vânzare directă - 43% profit din vânzările directe

            Câştigă 43% profit din revânzarea produselor. Spre exemplu, cumperi de la depozit produse în valoare de 100 € şi le vinzi consumatorilor cu 143 €; câştigi astfel, 43% din costul de cumpărare.

  • Bonus Personal - Între 5% şi 18% profit din vânzările personale

              Câştigi între 5% şi 18% bonus din valoarea vânzărilor personale. După ce ai atins nivelul de Asistent Supervizor în Planul de Marketing, vei câştiga lunar un bonus calculat pe baza valorii de vânzare a produselor cumpărate în nume propriu.

  • Bonus de la Noii Distribuitori - Între 5% şi 18% profit din vânzările directe ale Noilor Distribuitori sponsorizaţi personal

          Câştigi între 5% şi 18% bonus din valoarea vânzărilor Noilor Distribuitori înscrişi personal. Din momentul în care vei sponsoriza noi distribuitori, vei primi lunar un bonus calculat pe baza valorii de vânzare a produselor pe care aceştia le-au achiziţionat, până în momentul în care aceştia ajung la nivelul de Asistent Supervizor.

  • Bonus de Volum - Între 3% şi 13% profit din vânzările echipei tale

              Câştigi între 3 % şi 13% bonus din valoarea vânzărilor distribuitorilor echipei tale. După ce ajungi la nivelul de Supervizor vei câştiga lunar un bonus calculat pe baza valorii de vânzare a produselor cumpărate de distribuitorii echipei tale.

  • Bonus de Conducere - Câştigă între 2% - 6% din vânzările echipelor managerilor din reţeaua ta

              Câştigi între 2% şi 6% bonus din valoarea vânzărilor distribuitorilor Managerilor din reţeaua ta. Odată ce vei avea Manageri în echipă, te poţi califica pentru primirea unui bonus calculat pe baza valorii vânzărilor acestor Manageri şi ale echipelor lor.

  • Programul Stimulativ de Merit - Până la 800€ pe lună, câştig suplimentar

              Câştigi până la 800 € lunar, sumă cu care îţi poţi plăti ratele pentru casă sau maşină. Dacă te califici pentru acest program, vei primi un bonus suplimentar în funcţie de volumul vânzărilor echipei tale.

  • Bonus Gem - Câştigă până la 3% în plus din vânzările echipelor managerilor din propia reţea

            Câştigi până la 3% bonus suplimentar pe baza valorii volumului de vânzări al echipelor tuturor Managerilor din reţeaua ta. Dacă eşti preocupat să menţii activitatea Managerilor din prima generaţie, te poţi califica pentru acest bonus, care îţi poate aduce chiar dublarea veniturilor lunare!

  • Profit Sharing - Câştigi o parte din profitul anual al companiei

        Primeşti o parte din profitul companiei, la sfârşitul fiecărui an. Cecurile Profit Sharing sunt acordate Managerilor care îndeplinesc anumite condiţii în anul precedent. Cecurile pot ajunge la valori de peste 900.000 €.

  • Călătorii în străinătate - Călătorii decontate integral, pretudindeni pe glob

                Primeşti excursii decontate integral în locaţiile turistice deţinute de companie, în locuri exotice sau la Raliurile companiei.

  • Promoţii speciale - Câştigi cadouri, călătorii şi recunoaşteri deosebite!

              Periodic, compania organizează promoţii cu premii speciale, la care distribuitorii pot câştiga bunuri, călătorii şi alte premii. Echipamente electronice moderne, genţi elegante, excursii la Acapulco, Las Vegas sau Cancun, exemplele date fiind doar câteva dintre cele mai recente astfel de premii.