,,Am avut rezultate mai mult decât uimitoare”

Bărbatul în vârstă de 71 de ani a folosit Aloe Vera Gel, Arctic Sea 0mega 3 şi Forever Lite. Simptomele clasice s-au diminuat considerabil după 8 săptămâni de cură. În prezent, se află sub observaţie.

„Eu am fost ofiţer de carieră şi mi-a plăcut toată viaţa să fiu independent. Imaginaţi-vă acum câţiva ani de când mi s-a agravat boala că mă hrănea soţia pentru că eu nu puteam să duc lingura plină la gură! Nu mă descurcam nici cu îmbrăcatul, nu mai aveam nici un fel de control al gesturilor. Eram ca un infirm, tremuratul permanent mă făcuse total neputincios. În lume nu mai ieşeam decât atunci când era neapărat nevoie, pentru că îmi era foarte greu să merg, la fiecare câţiva metri mă opream să mă odihnesc.

Sunt foarte surprins de produsele Forever. În primul rând, pentru că au avut un efect foarte rapid, încă din a doua săptămână s-au văzut primele semne. Am avut rezultate mai mult decât uimitoare: mănânc singur acum, pot să mă îmbrac şi să mă îngrijesc singur! A fost un noroc să aud de ele şi să le pot folosi. Iar ce mă bucură cel mai mult este că starea mea se îmbunătăţeşte continuu!”

Gheorghe Damian, Turda