Povestea Detoxifierii şi a Reîmprospătării cu produsele TIENS

,,Mă numesc Cristina Ungureanu şi locuiesc în Bucureşti. Întâmplarea care m‐a adus în lumea produselor Tiens s‐a datorat necesităţii de a urma o cură de detoxifiere şi una de reîmprospătare, care să îmi redea buna funcţionare a organismului.

În urmă cu 2 ani şi 5 luni am trecut printr‐o întâmplare nefericită, un divorţ desfăşurat pe o lungă perioadă de timp. În toată acea perioadă mi‐am neglijat sănătatea, reuşind astfel să acumulez foarte multe toxine prin fumat excesiv, nutriţie dezechilibrată şi mult stres. Salvarea a venit de la o buna prietenă, cunoscătoare a produselor Tiens, care m‐a ajutat să intru în posesia acestora. Ea m‐a îndrumat către un medic nutriţionist, care mi‐a recomandat o cură de detoxifiere cu produsele Tiens,
pentru a elimina tot „răul” acumulat în organism, urmată de o cură de reîmprospătare.

Astfel, am început să consum Chitosan, Dublă Celuloză, Holican, Ican si Ceai antilipemic pentru eliminarea toxinelor. După numai 3 săptămâni diferenţa era una semnificativă, mă simţeam mult mai uşoară şi plină de energie.

Am continuat apoi reîmprospătarea cu ajutorul Cordycepsului, Super Calciului Nutritiv şi Uleiului de Usturoi şi deja eram o altă persoană. În prezent continui să le consum iar imunitatea mea este mult mai ridicată, astfel că în ultimii doi ani am răcit doar de două ori, ceea ce pentru mine este îmbucurător, având în vedere faptul că în trecut virozele mă afectau în fiecare anotimp al anului, chiar şi în perioada verii.

Îmi doresc să fi cunoscut produsele Tiens de mai mult timp, întrucât sunt sigură că până în prezent şi eu, ca şi prietena mea, aş fi ajutat la rându‐mi mai multe persoane. Dar niciodată nu este prea târziu şi de acum le voi putea recomanda cu încredere."

Cristina Ungureanu, Bucuresti