Povestea Igienizatorului pentru legume şi fructe Tiens

,,Am fost convins de extraordinarele beneficii ale Igienizatorului pentru legume şi fructe Tiens în urma a două experienţe ce m‐au surprins plăcut. Prima dintre ele vizează o cunoștință care își purifică apa de la robinet cu ajutorul Igienizatorului Tiens şi care mi‐a mărturisit foarte încântată că, de când consumă această apă purificată, se simte plină de energie şi este mult mai sănătoasă. Tot ea mi‐a povestit că înainte de a descoperi acest minunat aparat, nu reuşea să consume nici măcar un pahar cu apă pe zi, iar acum bea cu plăcere cei 2 litri de apă recomandaţi pentru un stil de viaţă sănătos.

A doua experienţă face referire la un izvor din comuna Poganu (Olt) despre care auzisem că este „făcător de minuni”. Pentru a mă convinge am mers în respectiva localitate unde există, de fapt, trei izvoare şi l‐am găsit pe cel despre care se spune că ar avea proprietăţi deosebite. La izvor am întâlnit un domn în vârstă care mi‐a confirmat că apa izvorului este specială şi că mulţi oameni s‐au vindecat consumând‐o pentru o mai lungă perioadă de timp. Ca întărire a spuselor sale, domnul a continuat povestindu‐mi că în tinereţe a lucrat în industria viticolă, motiv pentru care a avut posibilitatea de a face analiza apei tuturor celor trei izvoare din comună. Într‐adevăr, cel despre care se spune că este „făcător de minuni” are cea mai pură apă, fără conținut de nitriţi şi nitraţi, faptul datorându‐se probabil filtrării printr‐un strat argilos foarte gros.

Înainte de a pleca de la izvor am luat acasă mai mulţi litri de apă pe care i‐am consumat într‐o perioadă foarte scurtă de timp. După terminarea apei de la izvor am apelat la cunoştinţa care avea Igienizatorul Tiens şi am constatat că apa luată de la ea avea exact acelaşi gust ca cea de la izvor.

Apa îmi dădea aceeaşi energie şi poftă de a consuma o cantitate cât mai mare. Concluzia mea este că Igienizatorul pentru legume şi fructe Tiens poate face „minuni”. Am cumpărat şi eu aparatul, sunt foarte mulţumit de el şi îl recomand tuturor cu încredere!"

Valentin‐Marian Duminica