Povestea Cordycepsului şi a Holicanului de la Tiens

,,Mă numesc Viorica‐Ştefania Lazăr din Craiova. Această mărturie prezintă experienţa tatălui meu privitoare la ameliorarea sănătăţii cu ajutorul suplimentelor nutritive Tiens, într‐un moment în care tratamentul alopat nu putea fi administrat.

Din cauza unui accident vascular cerebral, tatăl meu în vârstă de 87 de ani a suferit o fractură de trohanter şi a fost supus unei intervenţii chirurgicale, urmată de o perioadă de 3 luni de imobilizare la pat. Pentru evitarea trombozei şi a complicaţiilor după o astfel de operaţie, medicul i‐a recomandat un tratament cu antitrombotice pentru 30 de zile. Din nefericire, organismul său nu a tolerat medicamentele şi, la scurt timp de la începerea administrării tratamentului, a început să facă febră.

Am apelat atunci la un alt medic, reprezentant Tiens în Craiova, care ia recomandat, în prima lună, două suplimente nutritive în doze semnificative: Cordyceps ‐ 12 capsule/zi şi Holicanului ‐ 6 capsule/zi.

Efectul a fost unul uimitor, temperatura i‐a scăzut încă din prima zi de administrare, iar starea de sănătate în ansamblu i s‐a ameliorat vizibil. În următoarea lună doza zilnică a celor două suplimente a fost redusă la 6 capsule de Cordyceps şi 3 capsule de Holican. De atunci, constant, tatăl meu consumă 3 capsule de Cordyceps şi 2 capsule de Holican zilnic, conform recomandărilor medicului.

Nenumăratele beneficii ale celor două produse, precum efectul antioxidant, antiinflamator, anticoagulant, oxigenarea celulară, prevenirea agregării plachetare, au ajutat la întărirea imunității tatălui meu, ameliorându‐i starea de sănătate.

Mulţumesc Tiens pentru produsele extraordinare cu ajutorul cărora întreaga mea familie se poate bucura de o viaţă mai sănătoasă!"

Viorica‐Ştefania Lazar, Craiova