Povestea vindecării unei afecţiuni reumatologice severe cu ajutorul Calciului, Zincului şi Cordycepsului Tiens
 
,,Mă numesc Mariana Săplăcan, am 56 de ani, locuiesc în Cernavodă, jud. Constanţa şi sunt Distribuitor Tiens de 3 stele. Cu ajutorul produselor Tiens mi‐am rezolvat atât eu, cât şi familia, mai multe probleme de sănătate pe care le‐am întâmpinat de‐a lungul timpului.

Ultima afecţiune a apărut acum o lună şi jumătate, când glezna stângă mi s‐a inflamat atât de puternic, încât am ajuns în imposibilitatea de a mai merge.

Am încercat să rezolv problema cu antiinflamatoare, comprese, creme, magnetoterapie, bioenergie, dar fără succes. În final am primit trimitere la medicul reumatolog, însă deoarece acesta era plecat în concediu, urma să aştept, cu afecţiunea netratată, pentru încă două săptămâni.

Mi‐am amintit atunci că, în urmă cu ceva ani, avusesem aceeaşi problemă la genunchiul drept şi, nemaiavând răbdare până la consultul medicului de specialitate, am început tratamentul cu următoarele produse Tiens: Calciu, Zinc şi Cordyceps. După numai opt (!) zile de tratament am constatat, în timp ce trebăluiam prin bucătărie, că durerea dispăruse. Nu puteam să cred că mă sprijin din nou pe ambele picioare şi că mă pot mişca în voie!

Acum, pentru că glezna şi‐a recăpătat forma inițială, mi‐am reînceput plimbările lungi de seară. Este a doua oară în care, datorită produselor Tiens, nu voi mai ajunge la medicul reumatolog. Ca dovadă a veridicităţii situaţiei prezentate, pot pune la dispoziţia celor neîncrezători trimiterea de la medicul de familie şi programarea la reumatolog care, din fericire, nu mi‐au mai fost de folos.

În continuare urmez tratamentul cu cele trei suplimente Tiens: calciu, zinc şi cordyceps pentru a‐mi rezolva şi alte probleme de sănătate la rinichi, dar şi o infecţie în gât.

Mulțumesc pe această cale companiei şi recomand cu căldură tuturor să consume produsele Tiens."

Mariana Saplacan, Cernavodă