Povestea zincului salvator de la Tiens

,,Mă numesc Alexandru Petricică, am 68 de ani, iar acum 6 ani am fost diagnosticat cu adenom de prostată. Numai bărbaţii cu vârsta de peste 60 de ani pot înţelege cât de cumplită este această boală. Disperat, am consultat un urolog care mi‐a recomandat un medicament cu o substanță activă nouă ‐ dutasteridă ‐ cu multe reacţii adverse.

Am urmat acest tratament doi ani, fără prea multe rezultate. Îmi amintesc cu groază că nu puteam dormi noaptea, mergeam la baie din oră în oră, dimineaţa eram obosit, iar singura soluţie era operaţia cu urmările ei.

Până într‐o zi, când… am fost la o prezentare Tiens. Nu credeam în minuni, eram reticent, chiar descurajat. Reprezentantul Tiens mi‐a recomandat o schemă de tratament cu Zinc şi m‐a încurajat să o urmez. Eram încurcat, nu ştiam ce să cred, însă am hotărât să iau totul ca pe o încercare. Aproape 10 zile nu am simţit nicio îmbunătățire şi eram hotărât să reîncep tratamentul prescris de urolog.
Într‐o dimineaţă m‐am trezit odihnit deoarece somnul nu îmi mai fusese deranjat de ieşirile la baie decât de trei ori. Ziua a decurs neaşteptat de bine, iar nopţile ce au urmat la fel. Am „împlinit” trei luni de tratament.

Rezultatul: sunt din nou un om sănătos. Voi lua zinc toată viaţa!
Dar efectele benefice ale produselor Tiens nu s‐au oprit aici. Începusem să am un uşor tremur la mâna dreaptă, în special când scriam. După cura de detoxifiere şi următoarele tratamente, am slăbit 4 kg în decurs de trei luni. În prezent, după şase luni mă simt foarte bine: tensiunea mi s‐a stabilizat, mâna nu‐mi mai tremură şi am o vitalitate ca în anii tinereţii.

Recomand tuturor să urmeze exemplul meu şi să consume cu încredere produsele Tiens !
Mulţumesc, Tiens!"

Alexandru Petricica, Craiova