Povestea Digestului Natural

,,Nici nu ştiu cum să îmi încep povestea... și nu ştiu nici cum să o continui întrucât mărturia mea pare incredibilă. Aşa și este, de fapt!
Este povestea vieţii mele, de la tinereţe (din studenţie) şi până acum la bătrâneţe (când sunt o bunică fericită cu 2 nepoţei).

Aproape o viaţă, fără exagerare, nu m-am putut bucura de savoarea unui fruct, de gustul plăcut al unei legume sau zarzavat în stare crudă cules din grădina mea, din cauza unei nemiloase colite. Dacă doar gustam o bucăţică dintr-o legumă sau fruct în stare crudă, zile întregi mă chinuiau durerea şi consecinţele inerente ale aceste boli.

Asta până când, într-o zi, am descoperit ca o “mană cerească”, Digest natural de la Tiens, din care consumând doar câteva capsule, timp de 2 zile, am descoperit bucuria incredibilă a vindecării. Am continuat să consum întregul flacon, produsul rezolvându-mi toate problemele intestinale. Acum mă consider vindecată… la patru ani de la acel prim flacon de Digest natural!

Pare o poveste incredibilă dar este una cât se poate de adevărată. Invit pe toată lumea să încerce acest produs pentru a se convinge de veridicitatea spuselor mele."

Adela Doina Rusu