Buna ziua,

,,Niciodată în cei 52 de ani de existenţă, (din care 35 ani de adult), nu am crezut că un ,,banal” ceai chinezesc îţi poate schimba radical modul de viaţă şi îmbunătăţi rapid starea de sănătate. Este ceea ce mi s-a întâmplat personal, atunci când am făcut cunoştinţă cu ceaiul antilipemic Tiens.

Deşi eram sceptic încă de la început, (prejudecăţi legate de proasta calitate a produselor chinezeşti), 3 zile de consum al acestui ceai, au constituit punctul de cotitură în mentalitatea şi atitudinea mea vizavi de Medicina Tradiţională Chineză, dar mai ales de Grupul Tiens ca promotor de frunte al valorilor milenare ale acestei medicini unice în lume.

A fost de fapt ca o revelaţie divină pentru mine, în descoperirea adevăratei culturi şi filozofii pe care această medicină o transmite de mii de ani.

De atunci şi până în prezent, ceaiul antilipemic Tiens, a devenit şi rămâne o constantă zilnică a vieţii mele şi a familiei mele. De asemenea a devenit cel mai consumat produs al rudelor, prietenilor şi apropiaţilor mei. Vă întrebaţi de ce? Vă puteţi răspunde singuri, începând să beţi acest ceai
 

Şi toate astea de la un ,,banal” ceai chinezesc!
E adevărat de la Tiens !!!"

Virgil Ionaşcu, Sibiu