Stari psihoastenice

Starile psihoastenice se caracterizeaza printr-o dereglare functionala a personalitatii, care se traduce printr-o dificultate si o teama de a actiona, cu constientizarea dureroasa a acestei tulburari.
Psihastenia strange laolalta diferite simptome ca acela al impresiei de a fi obosit dimineata, o stare de spirit depresiva, fobii si obsesii, o tendinta spre scrupulozitate, interiorizare si indoiala. Persoana care sufera de aceste stari psihoastenice dovedeste un sentiment de insatisfactie psihica si o incoerenta mintala care pot duce pana la depersonalizare. De obicei, inhibitia cedeaza la efort si tulburarile se atenueaza adesea concomitent cu accesul la responsabilitati.

Asociind unei psihoterapii o chimioterapie usoara (antidepresoare, sedative) si reguli de buna igiena a vietii, tratamentul vizeaza obtinerea, apoi dezvoltarea unui bun nivel de activitate. In general, activitatea confera cele mai bune sanse de vindecare a bolnavului.
 
Pentru aceasta afectiune specialistii va recomanda urmatoarele suplimente Tiens:
1. In cazul diatezei urice
Calciu Gai-Bao = cate un sfert de tableta, de doua ori pe zi, dupa masa, timp de doua luni.

2. In cazul lipsei diatezei urice,
Calciu masticabil = cate o tableta, de doua ori pe zi, dupa masa, sau Super calciu dietetic = un sfert de pachet, de doua ori pe zi sau Super calciu nutritiv = cate un sfert de pachet, de doua ori pe zi, dupa masa, timp de doua luni.

3. Zinc = o capsula, de doua ori pe zi, dupa masa, timp de doua luni.

4. Super calciu cu lecitina = o capsula la trei zile, dupa masa, timp de doua luni.
 
Observatii
- Toate produsele se beau cu apa plata calduta
- Produsul de la pozitia patru se va administra dupa doua saptamani de la terminarea celor de la pozitiile 1 - 3