Recomandari cosmetice

Se stie ca fiecare dintre noi, femeie sau barbat doreste sa aiba o fata frumoasa si stralucitoare.
Pentru aceasta firma Tiens va pune la dispozitie urmatoarele retete cosmetice:

1. Lotiune din Chitosan
Continutul a sase capsule de Chitosan se toarna în 30 ml apa, se agiata pentru omogenizare. Se adauga 3 g sare de lamaie, se completeaza pana la 50 ml apa si se agiata din nou, se completeaza cu apa pana la 100 ml. Se pastreaza la frigider si poate fi folosita timp de o luna.
Mod de utilizare : Se curata fata de machiaj, se aplica lotiunea, se lasa 15 - 20 minute, apoi se spala cu apa calduta, dupa care se foloseste apa rece.

2. Masca din Spirulina (pentru imbunatatirea starii pielii, preintampinarea imabatranirii premature, indreptarea ridurilor, tratarea acneei)
Se sfarma si se maruntesc cateva tablete de Spirulina, se amesteca cu 30 ml apa (o lingura) si se aplica pe fata; se lasa 20 minute, apoi se spala fata cu apa calda. Tratament 7 - 10 zile.

3. Masca din Ceai antilipemic
Se folosesc pachetele de ceai (ambalajul, dupa folosire), stergand pielea cu aceste pachetele umezite, calde.
 
4. Masca infrumusetare (cea ma utilizata)
Doua capsule de Chitosan + doua capsule de Spirulina + o jumatate de plic de Super calciu nutritiv de orice tip + o lingurita de miere si putina apa; se amesteca foarte bine pana devine o pasta.
Se mai adauga o capsula de spirulina (are un puternic efect cosmetic) dupa care se intinde pe toata fata si se tine 20 – 30 de minute (nu trebuie sa se usuce complet).