Psihozele senile

Psihozele senile reprezinta un grup de boli  psihice caracterizate prin tulburarea progresivă a  memoriei. Apar, de regulă, la oameni de 70-80 ani.
Se manifestă prin modificarea trăsăturii  de caracter ale personalităţii (bolnavii devin egoişti, brutali, pierd interesul faţă de  tot ce-i înconjoară), prin dereglări de memorie (bolnavii uită evenimentele din ultimii ani, ulterior şi cele din timpurile mai  departe, inclusiv din tinereţe, copilărie); prin fenomene de confabulaţie  (născocesc şi povestesc despre lucruri care n-au avut loc), prin neputinţa de a rezolva cele mai simple probleme logice, prin lipsa simţului critic faţă de  starea lor etc.

Tratamentul depinde de  caracterul şi stadiul bolii şi prevede folosirea substanţelor psihotrope, îngrijirea şi supravegherea bolnavilor.

Pentru aceste afectiuni specialistii va recomanda urmatoarele suplimente Tiens:
1. In cazul diatezei urice:
Calciu Gai-Bao = cate un sfert de tableta, de doua ori pe zi, dupa masa, timp de doua luni.

2. In cazul lipsei diatezei urice:
Calciu masticabil = cate o tableta, de doua ori pe zi, dupa masa, sau Super calciu dietetic = un sfert de pachet, de doua ori pe zi sau Super calciu nutritiv = un sfert de pachet, de doua ori pe zi sau Super calciu pentru copii = indiferent de vârsta, câte un sfert de pachet, de patru ori pe zi, dupa masa, timp de doua luni.

3. Zinc = doua capsule, de doua ori pe zi, dupa masa (copiilor - o capsula de doua ori pe zi), timp de doua luni
 
Observatii
- Toate produsele se beau cu apa calduta
- Produsele 1 - 3 se administreaza concomitent timp de doua luni.
- Cura se repeta de doua ori pe an.