Nature-Min Afisare la marime maxima

Nature-Min

Nature-Min este un produs nou, original, o formulă multi-minerală avansată cu eficacitate mare, realizată în scopul absorbţiei com­plete a mineralelor şi oligoelementelor (cum ar fi seleniul şi cromul).

Mai multe detalii

FLSA37

Disponibilitate: Pret de Depozit

100 bucati in stoc

90,84 lei

Continut:
180 de tablete ambalate şi sigilate în doze de masă plastică.

Prezentare generala:
Forever Nature-Min este un produs nou, conceput pentru a-i permite organismului să absoarbă oligoelementele, este o formulă multi-minerală avansată, cu eficacitate mare, care în scopul absorbţiei maxime, utilizează forma de chelaţi GTF cu crom şi seleniu.

Substanţele naturale din produs se obţin din sedimente marine de alge, raci şi scoici.

Ingrediente:
calciu, magneziu, fosfor, iod, fier, mangan, cupru, zinc, seleniu, crom, vanadiu, molibden, sunt prezentate în proporţie sinergică şi în formă chelată.

1. Calciu: rol principal în menţinerea structurii funcţionale optime a oaselor şi danturii. Este cel mai abundent mineral din organism. Pentru a-şi îndeplini rolul cal­ciul necesită prezenţa magneziului şi a vitaminelor A, C şi D. Intervine în procesul de coagulare şi înlesneşte transmiterea influxului nervos. Măreşte capacitatea leucocitelor de a distruge germenii şi intervine decisiv în contracţia musculară. Are rol de protecţie faţa de stronţiul radioactiv. Atenţie: depunerea lui sub forma litiazelor la nivel renal este împiedicată de magneziu. De aceea, dezechilibrul balanţei calciu-magneziu (cure empirice cu calciu) poate conduce la apariţia litiazelor.

2. Fosfor: rol structural în oase şi dinţi, alături de calciu şi magneziu. Intervine în nenumărate reacţii metabolice a glucidelor, lipidelor şi proteinelor. Ameliorează performanţele intelectuale. Deficitul de fosfor afectează grav metabolismul celular, putând duce la moartea celulei.

3. Magneziu: intervine în structura de rezistenţă a oaselor. Este necesar un aport mărit de magneziu la copii în creştere, la gravide şi la femei care alăptează. În organ­ism, insulina îşi poate îndeplini rolul numai în prezenţa magneziului. Influenţează decisiv capacitatea globulelor roşii (eritrocite) de a transporta oxigenul la celule. Magneziul combate spasmul pereţilor vasculari arteriali (coronarele) şi are efect hipocolesterolemiant. Astfel, magneziul este util în prevenirea infarctului miocardic, în profilaxia litiazelor renale, în hipercolesterolemii.

4. Fier: concentraţia cea mai mare se află în hemoglobina având rol decisiv în transportul oxigenului de la plămâni la celulele consumatoare. Intră în structura a numeroase  enzime,  mai  ales  cele  responsabile  de  schimburile  respiratorii  ale celulelor. Este necesar un aport mărit de fier la gravide sau în cazuri de anemii. Fierul este cel mai bogat reprezentat oligoelement în organism.

5. Iod: asigură buna funcţionare a glandei tiroide, care prin hormonii pe care îi produce controlează consumul energetic al reacţiilor metabolice şi adaptează per­manent organismul la diferiţi stimuli (agresori) externi. Lipsa iodului poate conduce la afecţiuni grave, de la guşa edemică până la   tulburări psihice foarte grave (cre­tinism).

6. Mangan: rol de catalizator enzimatic. Intervine şi în formarea şi maturarea globulelor roşii. Deficitul de mangan în organism conduce la slăbirea sau chiar pierderea vederii şi auzului,     la infertilitate sau ataxie  (coordonarea dificilă a mişcărilor).

7. Cupru: alături de mangan are rol în maturarea globulelor roşii, în trans­miterea influxului nervos şi în formarea căluşului osos în fracturi. Deficitul de cupru în organism conduce, printre altele, la modificarea structurilor peretelui arterial ajungându-se la anevrisme (hernierea peretelui arterial) sau ruperea acestuia.

8. Zinc: intră în componenţa insulinei şi a hormonilor sexuali, favorizează pro­cesul de cicatrizare şi este un puternic antioxidant.

9. Seleniu: rol important în realizarea respiraţiei celulare. Protejează hemoglobi­na de o degradare prematură, acţionează împreună cu vitamina E. Stimulează sinteza de imunoglobuline. Are acţiune puternic anti-oxidantă, previne astfel îmbătrânirea ţesuturilor.

10. Crom: rol de activare a enzimelor implicate în metabolismul glucozei, în sin­teza acizilor graşi şi în sinteza colesterolului. Cromul induce în membrana celulară apariţia unui număr crescut de receptori pentru insulina, conducând la creşterea eficienţei acesteia. Scade colesterolul şi împiedică depunerea acestuia pe pereţii arterelor, asigură o anumită protecţie împotriva aterosclerozei. Încetineşte îmbătrânirea ţesuturilor, permite menţinerea integrităţii sistemului nervos, scăzând în intensitate manifestările legate de afectarea nervilor periferici.

Recomandare:
corectarea spasmofiliei (calciu se menţine circulant datorită „dirijorului energetic”), hipocalcemie, osteoporoza post menopauză şi esenţială (fără cauză aparentă), scurtarea timpului de vindecare în fracturi, sarcină, lactaţie, lăuzie. Pentru sportivi constituie o sursă bogată de minerale.

Administrare:
1 până la 6 tablete pe zi (3x2 tablete zilnic) în funcţie de aportul de minerale necesar.

Termen de valabilitate inscripţionat pe ambalaj: 4 ani.