Forever Ginkgo Plus Afisare la marime maxima

Forever Ginkgo Plus

Întreţineţi-vă creativitatea cu Ginkgo biloba, legendarul “tonic al creierului”, ale cărui proprietăţi sunt cunoscute de peste cinci milenii!
Forever Ginkgo Plus este o combinaţie unică de patru plante originare din China.

Extractului  din frunze de Ginkgo biloba i-au fost asociate trei alte renumite ingrediente vegetale:Ganoderma din ciuperci Reishi, fructe de Schizandra şi Remediul Fo-ti.

Mai multe detalii

FLBN73

Disponibilitate: Pret de Depozit

100 bucati in stoc

157,97 lei

Continut:
 60 tablete hexagonale ambalate în doze de masă plastică inscripţionată şi sigilată. Capacul este prevăzut cu sistem de siguranţă. 

Prezentare Generala:
Se cunoaste faptul ca Ginkgo este cel mai vechi arbore care a supravietuit epocilor istorice. Acesti arbori trăiesc incredibil de mult (deseori peste 1000 de ani) si sunt extrem de rezistenti fată de ciuperci si insecte. Ginkgo Biloba este unul din cele mai cunoscute (accesibile) suplimente nutritive disponibile în Europa si America de Nord. Extractul din frunze de Ginkgo Biloba contine flavonoide si terpenoide care cresc rezistenta capilarelor. De asemenea, actionează ca puternic antioxidant. S-a dovedit că Ginkgo îmbunătăteste circulatia cerebrală, ceea ce îl face un remarcabil “tonic al creierului”.

Imbunătăteste semnificativ circulatia sanguină cerebrală, prin oxigenarea creierului, ceea ce conduce implcit la cresterea capacitătii cognitive si a memoriei. Fiind cel mai utilizat supliment nutritiv din SUA si Europa Occidentală, Ginkgo Biloba reprezintă o masură preventivă confirmată în cazul bolii Alzheimer si dementei senile. Alte efecte: adjuvant în problemele respiratorii (astm, bronsită), pierderea memoriei, tuberculoză, gonoree, dureri de stomac, afectiuni ale pielii, angină pectorală, tensiune arterială crescută, vertij, anxietate.

Ingrediente:
Ganoderma Lucidum (Ciuperca Reishi) - Numită si „elixirul tineretii vesnice”, Ganoderma Lucidum, o ciupercă folosită de mii de ani în medicina orientală, îmbunăteste capacitatea organismului de a se vindeca si de a se menţine într-o formă fizică bună. Sporeşte longevitatea princonsolidarea sistemului imunitar. Contribuie la reglarea metabolismului sifavorizează micro circulatia cerebrală. Alte efecte: adjuvant în reglarea nivelul glicemiei, scăderea colesterolului, baceriostatic,antialergic, antiinflamator, probleme neurologice.

 Schizandra: Este un fito-adaptogen de mare valoare, recunoscut în medicina traditională, având capacitatea de a mări energia si a creste rezistenta organismului fată de boli, stres, răceli si infectii. De asemenea, scade nivelul colesterolului în sânge si echilibrează functiile organismului. Mai este util întratarea anxietatii si atacurilor de panică, la ameliorarea vederii si auzuluisi la refacerea ficatului deteriorat, în special din cauza alcoolului si hepatitei.

 Remediul Fo-ti (polygonum multiflorum): este un cunoscut remediu tonic chinezesc cu efecte antiaging, regeneratoare si imunostimulatoare; mentine vigoarea si are efecte benefice recunoscute asupra sistemului circulator (anticoagulant, hipotensor, efect calmant asumpra inimii). Eficient în combaterea oboselii, insomniei, disfunctie erectilă.

Recomandari:
Este eficient în tratamentul bolilor renale şi hepatice (hepatoprotector), impotenţă de diferite etiologii, scăderea acuităţii vizuale şi auditive, sindromul Menier (ameţeli), diabet, tromboflebite şi hemoroizi.

Principiile active ale frunzei de Ginkgo biloba responsabile de acţiunea farmacologică sunt: ginkgoflavoglucozidele şi terpenele lactonice (ginkgolidele A, B, C şi bilobalidele).

1. La nivel vascular are efect vaso-reglator, anti-agregant plachetar prin inhibarea factorului de activare plachetară (PAF);
2. Ameliorează fluxul sanguin cerebral;
3. Stimulează turn-over-ul neuromediatorilor (efect neurotonic);
4. În sindromul Raynaud, claudicaţie intermitentă (dureri provo¬cate de mers care apar în gambe şi dispar la repaus, simptom al arteriopatiei obliterante de diferite cauze);
5. Ameliorează metabolismul energetic bazal, stimulând cap¬tarea oxigenului şi consumul aerob al glucozei;
6. Favorizează epurarea lactaţilor produşi catabolici celulari, reziduuri celulare;
7. Efect antioxidant prin blocarea formării de radicali liberi în special la nivelul sistemului nervos central;
8. Efect imuno-stimulator (prin lectinele conţinute);
9. Efect pozitiv pe forţa muşchiului cardiac, ameliorându-i irigarea;
10. Face suportabilă starea cotidiană de stres;
11. Creşte capacitatea de efort fizic şi intelectual a organismului, respectiv a creierului;
12. Creşte viteza impulsului nervos (transmiterii sinaptice);
13. Exercită control asupra tensiunii arteriale crescute;
14. Combate sindromul pre-menstrual. 

Administrare: 2 tablete pe zi

Termen de garanţie: 4 ani.