Forever ImmuBlend Afisare la marime maxima

Forever ImmuBlend

ImmuBlend este conceput pentru a sprijini funcționarea sistemului imunitar prin abordarea tuturor aspectelor legate de acesta de la prima sa linie de apărare ( pielea sângele) și până la ultima care se află după unele clasificări în colon.

Mai multe detalii

FLBN355

Disponibilitate: Pret de Depozit

100 bucati in stoc

95,78 lei

Continut:60 de tablete

Prezentare Generala:
Forever Immublend contine un amestec al celor mai bune ingrediente pentru stimularea imunitatii: fructo-oligo-zaharide, lactoferina, ciuperci maitake si shiitake, vitamina D, Vitamina C, Zinc.

Fructooligozaharide
Beneficiile fructooligozaharidelor sunt binecunoscute de ani de zile în Japonia, unde proprietăţile lor probiotice, de sprijinire a dezvoltării bacteriilor bune, au fost recunoscute rapid de guvernul nipon. Fructooligozaharidele pot, de asemenea, să sporească absorbţia calciului la nivelul intestinului gros. Extrase din fructe şi legume precum jicama, roşii, cicoare şi praz, fructooligozaharidele stimulează în mod natural sistemul imunitar.

Lactoferină
Este o proteină extrasă din lapte, datorită proprietăţilor sale probiotice şi de stimulare a sistemului imunitar. Lactoferina este o substanţă care se regăseşte în mod natural în organism şi poate îmbunătăţi răspunsul imunitar la nivel celular.

Ciuperci maitake & shiitake
În China şi Japonia, ciupercile sunt folosite de peste 3.000 de ani datorită calităţilor lor nutriţionale şi de menţinere a sănătăţii. Cercetările au arătat că acestea conţin compuşi şi nutrienţi ce nu se regăsesc în alte plante. În urma studiilor efectuate pe şoareci s-a  demonstrat că ciupercile au importante proprietăţi de stimulare a sistemului imunitar.

Vitamina D
Se regăseşte, în mod natural, în foarte puţine alimente, precum uleiul din ficat de cod, ficatul de vacă şi sardinele. Dacă nu vă surâde să introduceţi aceste alimente în regimul alimentar, nu trebuie să vă îngrijoraţi. Forever ImmuBlend vă ajută să vă bucuraţi de  toate beneficiile vitaminei D, ce sprijină proliferarea celulelor sănătoase, sporeşte  absorbţia calciului şi buna funcţionare a sistemului cardiovascular.

Vitamina C
E posibil ca organismul să beneficieze de un aport suficient de vitamina C,  având în vedere că este conţinută în mod natural în multe alimente delicioase precum citricele, ardeii şi cartofii dulci. Dar, ştiind cât de benefică este, îţi vei dori să te bucuri din plin de proprietăţile sale. S-a demonstrat că vitamina C favorizează buna funcţionare a sistemului imunitar, sporeşte absorbţia fierului din legume şi fructe şi protejează celulele împotriva efectelor nocive ale radicalilor liberi.

Zinc
Dacă ai răcit şi te duci la farmacie să cumperi pastile, există o probabilitate foarte mare ca acestea să conţină şi zinc. Explicaţia constă în faptul că zincul ajută la  refacerea cât mai rapidă a sistemului imunitar.

2 tablete de Forever ImmuBlend zilnic te ajută să te menţii în formă maximă.
Iar un alt avantaj important al produsului este că îl poţi include tot anul în rutina ta  zilnică de protejare a sănătăţii, fără ca efectele sale benefice să se diminueze.

Administrare:
2 tablete de Forever ImmuBlend zilnic te ajută să te menţii în formă maximă.Iar un alt avantaj important al produsului este că îl poţi include tot anul în rutina ta zilnică de protejare a sănătăţii, fără ca efectele sale benefice să se diminueze.