Forever Echinacea Supreme Afisare la marime maxima

Forever Echinacea Supreme

Echinacea are o tradiţie îndelungată în cultura indienilor din ţinuturile Americii de Nord, care o preferau pentru menţinerea sănătăţii în timpul ierni.Sute de studii ştiinţifice au dovedit că Echinacea sprijină funcţiile sistemului imunitar.

Mai multe detalii

FLBN214

Disponibilitate: Pret de Depozit

100 bucati in stoc

105,04 lei

CONŢINUT:
60 tablete

Prezentare Generala:
 Echinacea
 are o traditie indelungata in cultura indienilor din tinuturile Americii de Nord, care o preferau pentru menþinerea sanatatii in timpul iernii. In acest scop, indienii aplicau cataplasme cu radacina, efectuau gargarisme si consumau ceaiuri de Echinacea.

Planta a jucat un rol important pâna in anii '40. Europenii, care au descoperit-o in anii '30, o folosesc inca in mod intens.
Botanistii au numit-o Echinus (arici de mare) pentru a descrie centrul florii, in forma de con ghimpos. Zona de origine este vestul mijlociu, din vestul statului Pennsylvania pâna la Kansas, si se intinde spre sud pâna in nordul statului Texas din SUA.

Sute de studii stiintifice au dovedit ca Echinacea sprijina functia sistemului imunitar. Recent, a fost descoperit mecanismul prin care actioneaza Echinacea. 

Ingrediente: Amestec brevetat  de Echinacea angustifolia (rădăcină), Echinacea purpurea (planta întreagă), Hydrastis canadensis (rădăcină), Extract din seminţe de struguri,Celuloză, acid stearic, stearat de magneziu, croscarmeloză sodică, dioxid de siliciu şi hidroxipropil metilceluloză.

Unul dintre primii factori de aparare ai organismului este reprezentat de o substanta numita acid hialuronic (AH). AH se gaseste in tesuturi, intre celule, având rol de liant. Enzima hialuronidaza ataca AH printr-un mecanism inca incomplet elucidat.

Ca urmare, AH isi pierde rapid consistenta (de gel), iar liantul isi pierde eficacitatea. Când enzima reusese sa distruga integritatea barierei formata de AH, are de suferit functia imunitara. S-a dovedit ca Echinacea impiedica enzima sa dizolve AH.

Forever Echinacea Supreme contine numeroase substante, printre care: mucopolizaharide, echinacoside, acizi linoleic si palmitic, grasimi esentiale, inulina, dar si mici cantitati de fier, iod, potasiu, sulf, vitamina A, vitamina E si vitamina C.

Proprietati ale plantei Echinacea sunt: imunostimulant, antibacterian, antifungic, antiinflamator, antiseptic, astringent, sudorific, tonic digestiv. 
Este folosita mai ales pentru proprietatile de imunostimulare, fiind utilizata cu succes in prevenirea si combaterea diverselor gripe sezoniere. Constituientii Echinaceei produc cresterea numarului si activitatii limfocitelor si macrofagelor.

Administrare:
1 tabletă de 2 ori pe zi. Pentru cele mai bune rezultate, se recomandă consumarea produsului în ciclu de 4 – 8 săptămâni, apoi 2 săptămâni de pauză înainte de reluarea administrării.