Forever Pomesteen Power Afisare la marime maxima

Forever Pomesteen Power

Specialiştii sunt de acord cum că antioxidanţii au o importanţă vitală pentru sănătatea şi starea noastră de bine. În prezent, disputa specialiştilor din domeniul nutriţiei este pentru a desemna fructul cu cele mai puternice proprietăţi antioxidante,fructul cu cel mai ridicat conţinut de xantone sau fructul cu cea mai ridicată valoare CARO. Forever Pomesteen Power răspunde tuturor acestor exigenţe

Mai multe detalii

FLBN262

Disponibilitate: Pret de Depozit

99 bucati in stoc

134,06 lei

Continut: 473 ml 

Prezentare Generala: Este un amestec brevetat al celor mai valoroase fructe pentru categoriile mai sus menţionate: rodii, pere, mangostan, zmeură, mure, afine şi seminţe de struguri.
CARO (Capacitatea de Absorbţie a Radicalilor liberi de Oxigen) este indicatorul care  arată capacitatea unui antioxidant de a înlătura efectele negative ale radicalilor liberi. Valoarea CARO a diferitelor fructe prezintă o marjă largă de variaţie chiar la testarea aceluiaşi fruct, efectuată la momente diferite după recoltare. Este foarte important de ştiut că toate ingredientele din Forever Pomesteen Power se află în topul listei valorilor CARO, în special rodia şi mangostanul.Sucul de rodie conţine mai mulţi polifenoli antioxidanţi decât vinul roşu, ceaiul verde, sucul de merişor sau de portocale. În plus, constituie o sursă importantă de vitamine A, C, E şi fier.
Mangostanul este un fruct cunoscut în Asia. Gustul său deosebit a determinat-o pe regina Victoria să îl declare fructul ei preferat, de atunci fiind denumit "Regina fructelor". Valoarea sa CARO este ridicată, fiind foarte bogat în xantone. Xantonele reprezintă o familie de compuşi naturali cu proprietăţi antioxidante deosebite, prezenţi în fructe.

Ingrediente: cuc de rodie, suc de pere, suc de mangostan (Garcinia mangostana  L.), suc de zmeură, suc de mure, suc de afine şi extract din seminţe de struguri,sorbat de potasiu şi benzoat de sodiu (pentru menţinerea aromei).

Administrare:30 ml zilnic sau după dorinţă, preferabil înainte de masă.