Forever Aloe2Go Afisare la marime maxima

Forever Aloe2Go

Proprietăţile antioxidante ale savurosului Pomesteen  Power, ce conţine rodii, pere, mangostan, zmeură, mure, afine şi extract din seminţe de struguri sunt reunite într-o băutură nutritivă convenabil ambalată, uşor de consumat.Forever Aloe2Go poate fi baut oriunde şi oricând, la birou sau acasa.
Desfaceţi plicul în zona indicată şi profitaţi pe loc de beneficiile acestor două băuturi nutritive.

Mai multe detalii

FLBN270

Disponibilitate: Pret de Depozit

100 bucati in stoc

399,02 lei

Forma de prezentare: 
30 plicuri a 88,7 ml/plic

Prezentare:
Aloe2Go furnizează un plus de energie şi un gust delicios, datorită aportului de carbohidraţi complecşi. Am adăugat aroma dulce şi răcoritoare a mangostanului (supranumit „regele fructelor”, datorită gustului său rafinat) în Aloe Vera Gel, pentru a crea un cocteil antioxidant de ultimă generaţie. Sistemul vostru imunitar nu va şti de ce este mereu în formă, dar voi veţi cunoaşte secretul!

Rodia conţine mai mulţi antioxidanţi decât afinele, ceaiul verde sau vinul, iar mangostanul este fructul cu cel mai ridicat conţinut de xantone. Studiile recente au demonstrat superioritatea xantonelor faţă de vitaminele C şi E în privinţa stimulării sistemului imunitar. Aloe Vera Gel contribuie în mod natural la consolidarea sistemului imunitar datorită conţinutului său, bogat în polizaharide şi alte substanţe imunostimulatoare.

Ingrediente:
Sorbitol, acid citric, sorbat de potasiu (pentru menţinerea aromei), benzotat de sodiu (pentru manţinerea aromei), gumă de xantan, tocoferol (antioxidant).

Administrare:
A se consuma 1-2 plicuri pe zi, preferabil înainte de masă. A se păstra la frigider dacă nu a fost consumat conţinutul întregului plic. Conţinul rămas trebuie consumat în maxim 24 ore de la desigilarea plicului. Nu consumaţi produsul dacă ambalaju este deteriorat.