Aloe Blossom Herbal Tea Afisare la marime maxima

Aloe Blossom Herbal Tea

Aloe Blossom Herbal Tea este un amestec de plante şi condimente, conceput special pentru a oferi un gust delicios şi o aromă bogată. Acest ceai este revitalizant, deşi nu conţine cofeină. Fie că este servit fierbinte, fie că i se adaugă cuburi de gheaţă, Aloe Blossom Herbal Tea are un gust minunat şi este uşor de preparat.

Mai multe detalii

FLBN200

Disponibilitate: Pret de Depozit

98 bucati in stoc

88,21 lei

Forma de prezentare: 
25 plicuri sigilate individual.

Contine:
scorţişoară, coajă de portocale, cuişoare, frunze de mure, pimento (piper de Jamaica), fenicul, ghimbir, nucşoară, boboci florali de Aloe vera, Gymnema silvestre, muşeţel.

Prezentare generala:
 Acest produs internaţional combină ingrediente alese cu mare grijă din China, Jamaica, Egipt, America şi India. Scorţişoară reconfortantă, coajă de portocale şi cuişoare, pentru un gust plăcut de fructe, pimento şi ghimbir pentru efecte calmante. Am adăugat boboci florali de aloe culeşi de pe plantaţiile proprii, pentru un ceai reconfortant, hipocaloric. Aloe Blossom Herbal Tea este o parte importantă a programelor Forever de monitorizare a greutăţii corporale.

Aloe Blossom Herbal Tea este un:
1. puternic detoxifiant şi dezinfectant al tubului digestiv.
2. supliment nutritiv şi fortifiant, bun înlocuitor al cafelei, fără efecte negative.
3. îmbunătăţeşte apetitul, digestia şi înlătură balonarea.
4. calmant, antiseptic. 

Indicatii: Este un ceai medicinal fără teina şi sărac în calorii, obţinut din flori de ALOE VERA şi alte 16 plante, printre care:

  • Scorţişoara - îi conferă un gust plăcut, îmbunătăţind apetitul şi digestia, având efect antispastic, hemostatic, afrodisiac; foarte indicate contra răcelii, faringitei, lipsei de apetit, crampe, diaree, stimulator muscular.
  • Cuişoare - antiseptic, dezinfectant, afrodisiac, stimulator digestiv.
  • Ghimber chinezesc - stimulează digestia gastrică, fiind un foarte bun antivomitiv, dureri menstruale, ajutând totodată la scăderea nivelului colesterolului, hipertensiunii arteriale.
  • Muşeţel din Egipt - calmant, antispastic, dezinfectant al tubului digestiv fungicid, scăzând totodată balonarea.
  • Anason - calmează tusa, fiind indicat contra astmului bronşic, problemelor ginecologice, menopauza, cancer de prostată şi colon.
  • Foi de mure din Iugoslavia - antidiareic, diuretic, oprind creşterea glicemiei în sânge şi sângerările menstruale puternice.
  • Sena - laxativ, având un efect uimitor în accelerarea mişcării intestinului gros.


Administrare 
:
Pentru 1 cană de ceai fierbinte, folosiţi 1 plic. Introduceţi plicul de ceai în apă clocotită timp de 3-5 minute. Pentru 1 litru de ceai cu gheaţă, introduceţi 4 plicuri de ceai în 2 căni cu apă clocotită, timp de 3-5 minute, apoi scoateţi plicurile, completaţi cu încă 2 căni de apă rece şi refrigeraţi.