Forever Freedom Afisare la marime maxima

Forever Freedom

In formula produsului, gelul stabilizat de Aloe Vera cu gust placut de portocala este combinat cu substante necesare mentinerii mobilitatii si bunei functionari a articulatiilor.
Am adăugat vitamina C şi MSM,doua substanţe naturale ce contribuie la păstrarea structurii şi gradului de hidratare a cartilajelor, aceste “amortizoare de şocuri” ale organismului.

Mai multe detalii

FLBN196

Disponibilitate: Pret de Depozit

95 bucati in stoc

173,38 lei

Forma de prezentare: 
Flacon de 1 litru 

Contine: Gel stabilizat de Aloe vera (suc), sorbitol, concentrat natural de portocala (aroma), fructoza, sulfat de glucozamina, sulfat de condroitina, aroma naturala de portocala, metilsulfonilmetan, acid ascorbic (antioxidant), acid citric, sorbat de potasiu (pentru pastrarea aromei), benzoat de sodiu (pentru pãstrarea aromei), tocoferol (antioxidant).

Indicatii: 
In formula produsului, gelul stabilizat de Aloe vera cu gust placut de portocala este combinat cu substante necesare mentinerii mobilitatii si bunei functionari a articulatiilor. Sulfatul de glucozamina si sulfatul de condroitina, doua substante proprii organismului mentin mobilitatea si functionarea corespunzatoare a articulatiilor.

Sulfatul de glucozamina se gaseste in carapacea crustaceelor (crabul, homarul, crevetele), fiind principala substanta responsabila pentru constructia proteoglicanilor. Acestea sunt molecule de mari dimensiuni care fac parte din structura carapacei, conferindu-i elasticitate si rezistenta.

Glucozamina retine fluidele in cartilaj, regleaza metabolismul acestuia, mentinandu-i nealterate proprietatile fizice. De asemenea, inhiba enzimele care degradeaza tesutul cartilajului si inlatura efectele negative ale anumitor substante chimice. Daca este administrata oral, glucozamina este asimilata imediat, fiind prezenta la nivelul cartilajului in maxim 4 ore. Are efecte similare antiinflamatoarelor nesteroidiene, dar caracteristicile sale sunt unice. Mai mult, unele laboratoare au ajuns la concluzia ca suplimentul are chiar si proprietati de protectie. Aceste studii au aratat ca glucozamina opreste deteriorarea cartilajului si poate ajuta la refacerea acestuia.

Sulfatul de condroitina, cel mai adesea obtinut din cartilajul de rechin, este o macromolecula care se gaseste, de asemenea, si in cartilagiul uman. Poate fi detectat direct in lichidele din componenta acestora, de vreme ce cartilajele nu sunt vascularizate.

Condroitina inhiba enzimele care au rol distructiv asupra cartilajului. Are efect antiinflamator si analgezic. Totodata studiile au indicat, si in cazul acestei substante, faptul ca are capacitatea de a incetini distrugerea cartilajului, stimulandu-i regenerearea.

Metil-sulfonil-metanul este o sulfura nemetalica foarte raspandita in natura. Sulful este al patrulea mineral din componenta organismului uman si are un rol esential in functionarea proceselor de crestere si regenerare. MSM este de fapt o sulfura organica. Se regaseste in multe alimente, precum fructele, legumele, carnea, pestele si laptele, insa numai daca acestea sunt in stare cruda, nepreparata. Daca dieta dumneavoastra nu include lapte, legume si fructe proaspete, este improbabil sa va puteti asigura aportul necesar de MSM(Metil-sulfonil-metanul) doar din alimentatie. MSM-ul este volatil si de aeeea se distruge foarte usor prin incalzire, coacere sau alte procedee. Se estimeaza ca organismul consuma zilnie o cantitate minima de MSM(Metil-sulfonil-metanul) egala cu 1/8 dintr-o lingurita. Aceasta trebuie reobtinuta din alimentatie. 

Transformati Forever Freedom într-un mod practic si nutritiv de a începe ziua!

Administrare : A se consuma zilnic 60 - 120 ml si a se agita inainte .