Forever Aloe Bits N' Peaches Afisare la marime maxima

Forever Aloe Bits N' Peaches

Aloe Bits N' Peaches contine Gel de Aloe Vera la care s-a adaugat concentrat de piersica.
Creste rezistenta organismului la toti factorii externi. In plus, produsul este indicat in tratarea tuturor parazitilor intestinali atat la copii, cat si la adulti. 

Mai multe detalii

FLBN77

Disponibilitate: Pret de Depozit

94 bucati in stoc

138,26 lei

Forma de prezentare: 
doze de masă plastică de culoare bej cu capac orange, sigilate, conţinând 1 litru de substanţă, inscripţionate.

Contine: 
Fragmente din pulpa de aloe plus Gel de Aloe Vera stabilizat 100% in mod natural cu compozitia descrisa la Aloe Vera Gel, la care s-a adaugat concentrat de piersica.Fructul de piersica contine: glucide, acizi organici, vitamina A, B1, B2, Niacina, Vitamina C, oligoelemente (Na, K, Ca, Fe, I).


Indicatii: da un urias impuls sistemului imunitar, crescand rezistenta organismului la toti factorii externi.
Alte efecte benefice: efect antiinflamator, germicid (bacterii, fungi, virusuri), antiparazitar, antiseptic, antialgic si anestezic, cicatrizant al mucoaselor, antialergic, antiateromatos, antioxidant, imuno-modulator, efect de regenerare al tesuturilor, reglator al tranzitului intestinal. 

Prezentare generala:Efectele produsului Bits n'Peaches sunt identice cu cele ale produsului Aloe Vera Gel, pe care le reamintim pe scurt: efect antiinflamator, germicid (bacterii, fungi, virusuri), antiparazitar, antiseptic, antialgic şi anestezic, cicatrizant al mucoaselor, antialergic, antiateromatos, antioxidant, imuno-modulator, efect de regenerare al ţesuturilor, reglator al tranzitului intestinal.

Şi acest produs este un adjuvant deosebit în tratarea unor tumori de diverse etiologii şi al leucemiei.
Prin adaosurile pe care le conţine, produsul Bits n'Peaches este mai eficient în dispepsii, colici intestinale, hematurii, gută, perioade de convalescenţă. Este indicat copiilor care-l vor primi cu plăcere datorită gustului delicios în cantităţi corespunzătoare vârstei (de la diversificare alimentară); copiii pot consuma de la o linguriţă pe zi până la cantităţile apreciate conform afecţiunii.
Poate fi consumat şi de către adulţi dacă aceştia se regăsesc în indicaţiile mai sus amintite. Se consumă şi ca băutură răcoritoare, de preferinţă ca o componentă a micului dejun al oricărei persoane.

 Administrare : Se incepe progresiv cu o lingura dimineata si seara, inainte de masa cu 30 minute, se bea cu inghitituri mici, tinandu-se cat mai mult in gura pentru a se face absorbtia la nivelul mucoasei bucale. Se creste apoi doza progresiv pana la 2 linguri dimineata si doua seara.

La copii peste 2 ani se administreaza numai un sfert sau o jumatate din doza unui adult. Gelul, dupa desfacere, se pastreaza in ambalajul original, la frigider.

FOARTE IMPORTANT: În cazul administrării acestor produse (Aloe Vera Gel, Berry Nectar şi Bits 'N' Peaches) trebuie avută în vedere hidratarea corectă (1,5-2 L lichide / zi). În caz contrar, pot apărea simptome de agitaţie, balonări, eczeme şi prurit după consumarea produselor!!! 

Recomandari : In caz de aciditate gastrica sau toleranta mai dificila, dozele de administreaza dupa mese. In caz de insomnie, a doua doza se ia la pranz.

ATENŢIE: NU SE RECOMANDĂ PERSOANELOR CARE SUFERĂ DE DIABET!!!

Termen de valabilitate inscripţionat pe recipient: 4 ani.

Elemente de control şi siguranţă:
1. Sigla Consiliului Ştiinţific Internaţional pentru Aloe;
2. Sigla K (Kosher) a comunităţii ebraice;
3. Produsul este avizat de Ministerul Sănătăţii din România.