Aloe Berry Nectar Afisare la marime maxima

Aloe Berry Nectar

Aloe Berry Nectar este pe baza de Gel de Aloe Vera stabilizat in mod natural la care s-a adaugat concentrat natural de afine rosii de padure, concentrat de mere, extract de papaya

Este indicat pentru detoxifierea organismului, aparatului urinar, boli renale, biliare, inflamaţia prostatei, normalizând cu rezultate foarte bune ciclul menstrual, favorizeaza si stimuleaza sistemul imunitar.

Mai multe detalii

FLBN34

Disponibilitate: Pret de Depozit

98 bucati in stoc

126,92 lei

Forma de prezentare: 
recipiente cubice de masă plastică de cu­loare bej, cu capac bordo, inscripţionate, conţinând 1 litru de produs.

Ingrediente:
Gel Stabilizat de Aloe vera, sorbitol, acid ascorbic (antioxidant), acid citric, sorbat de potasiu (pentru menţinerea aromei), benzoat de sodiu (pentru menţinerea aromei), gumă de xantan, tocoferol (antioxidant) la care s-a adaugat concentrat natural de afine rosii de padure (merisor de munte), concentrat de mere, extract de papaya.

Prezentare generala:

Conţine gel de Aloe Vera stabilizat în mod natural, cu compoziţia identică cu cea descrisă la produsul Aloe Vera Gel, la care s-a adăugat concentrat natural de afine roşii de pădure (merişor de munte), concentrat de mere, extract de papaya.
Afinele roşii de pădure conţin următoarele principii active: arbutină, hidrochinonă, flavonoide, taninuri, acizi şi săruri minerale, vitamina C.
Concentratul de mere conţine substanţe pectice, taninuri, lignine, vitamina A, vitamine din complexul B, vitamina C, vitamina PP, Calciu, Sodiu, Fier, Potasiu, Fosfor, Siliciu, Magneziu, Mangan, Sulf şi Cobalt.
Produsul Aloe Berry Nectar are aceleaşi recomandări ca cele ale produsului Aloe Vera Gel dar, în plus, prin adaosurile pe care le conţine, mai are următoarele proprietăţi: diuretice, dezinfectant renal, poate fi utilizat în cistite, nefrite, pielocistite, microlitiază renală. Are efecte deosebite în: gută, osteoporoză (algică vertebrală inclusiv), reumatism inflamator, afecţiuni pulmonare (chiar şi TBC şi astm alergo-infecţios), dar şi în afecţiuni ale tractului digestiv ca diareea rebelă şi micro-hemoragii intestinale prin conţinutul de taninuri.
Adaosurile menţionate cresc mult cantitatea de vitamina C precum şi capacitatea bactericidă, fungicidă, antivirală a produsului.

Indicatii terapeutice:
Datorita continutului de afine bogat in vitamina C, si concentratului de mere bogat in pectine, vitamina A, C si potasiu este indicat pentru:

detoxifierea organismului, aparatului urinar,boli renale, biliare.inflamatia prostatei, normalizeaza cu rezultate foarte bune ciclul menstrual,aportul de substante nutritive, vitamine, oligoelemente, favorizeaza si stimuleaza sistemul imunitar.

Mod de administrare:
Se incepe progresiv cu o lingura dimineata si seara, inainte de masa cu 30 minute, se bea cu inghitituri mici, tinandu-se cat mai mult in gura pentru a se face absorbtia la nivelul mucoasei bucale.

Se creste apoi doza progresiv pana la 2 linguri dimineata si doua seara. La copii peste 2 ani se administreaza numai un sfert sau o jumatate din doza unui adult. 

Gelul, dupa desfacere, se pastreaza in ambalajul original, la frigider.

Precautii: 

Nu se administreaza in cazurile de diabet zaharat.
In unele cazuri pot aparea mici tulburari : diaree, oboseala, moleseala, modificarea culorii urinei. Aceste simptome indica eliminarea masiva a toxinelor din organism si dispar dupa cateva zile. 

Alergia la Aloe Vera Gel apare intr-o proportie infima (sub 1/1.000.000), aceste persoane va trebui sa renunte la consumul de gel.

Termen de valabilitate inscripţionat pe ambalaj: 4 ani.

Elemente de siguranţă:
1. Sigla Consiliului Ştiinţific Internaţional pentru Aloe;
2. Sigla K (Kosher) a comunităţii mozaice.
3. Produsul este avizat de Ministerul Sănătăţii din România.