Gel Aloe Vera Afisare la marime maxima

Gel Aloe Vera

Gelul de aloe vera se remarca in primul rand prin calitatea sa, el fiind foarte bogat in vitamine, minerale, antioxidanti, enzime si proteine indispensabile unei vieti sanatoase.
Consumand gelul, veti simti:
-o imbunatatire a starii generale de sanatate, scaderea colesterolului, ameliorarea starilor de anxietate,  imbunatatirea  digestiei, cresterea imunitatii, reglarea metabolismului.

Mai multe detalii

FLBN15

Disponibilitate: Pret de distribuitor

96 bucati in stoc

127,00 lei

In promotie In promotie!

Forma de prezentare: 
Recipiente cubice de masă plastică galbenă, inscripţionate, conţinând 1 litru de produs.
 
Ingrediente:
Gel Stabilizat de Aloe vera, sorbitol, acid ascorbic (antioxidant), acid citric, sorbat de potasiu (pentru menţinerea aromei), benzoat de sodiu (pentru menţinerea aromei), gumă de xantan, tocoferol (antioxidant)

Prezentare generala:
 
Gelul din aloe vera a fost folosit de catre oameni inca din cele mai vechi timpuri pentru efectele sale benefice. Dintre popoarele antice grecii si egiptenii pretuiau acest gel de aloe vera in mod deosebit.
Gelul de Aloe vera- este secretul tineretii si sanatatii tale prin tot ceea ce face pentru tine. 
Acest gel nu trebuie sa lipseasca din nicio casa pentru ca, este cel mai bun remediu al sanatatii tale si un supliment nutritiv de mare exceptie. Multe din produsele Forever au la baza formulei lor constitutive acest gel de aloe vera, care s-a dovedit a fi indispensabil, tinand cont de toate proprietatile  acestui gel. Digestia si absorbtia substantelor nutritive sunt mult sporite prin consumul acestui miraculos gel de aloe vera.
 
Este daca vreti un izvor de sanatate, de vigoare si forta. Daca aduci in alimentatia ta acest balsam de sanatate si mai ai si inspiratia consumului de suplimente nutritive din gama Forever, atunci vei sti ca sanatatea ta va capata valentele de odinioara. 
Pentru ca gelul de Aloe vera face ce stie mai bine, curata, detoxifica, hraneste si intretine ca nimeni altul organismul ca sa fie mereu viguros si sanatos. El este izvorul tau de sanatate, putere si energie vie.
Consumand  zilnic una din aceste bauturi  iti imbunatatesti digestia si absortia substantelor nutritive,  iti sporesti cantitatatea de vitamine, minerale si aminoacizi prezenti in dieta personala, asigurand-ti  un mod de viata sanatos.


 
De ce trebuie sa consumam gelul de Aloe Vera:
 
 • Gelul de aloe vera contine mai bine de 200 de compusi activi si 75 de nutrienti
 • Contine numeroase minerale si vitamine
 • Este una dintre rarele surse de vtamina B12 din regnul vegetal, ceea ce il recomanda pana si vegetarienilor
 • Este o sursa importanta de acid folic
 • contine din cei opt aminoacizi esentiali pentru organism, sapte dintre ei. Aloe Vera Gel contine proprietati benefice care stimuleaza vindecarea ranilor si o recuperare mai rapida.
 • Aloe vera are proprietati antiinflamatorii
 • Aloe vera stimuleaza functionarea normala a tractului digestiv
 • Aloe vera stimuleaza mentinerea  frumusetii si sanatatii pielii 

Efecte generale ale gelului de aloe vera:

 • Imuno-stimulatordă un uriaş impuls sistemului imunitar, crescând rezistenţa organismului în cazul diferitelor alergii, astmului bronşic, bolilor imunitare, bolilor tumorale.
 • Detoxifiant: ajută la detoxifierea organismului până la nivel celular.

 • Reglează metabolismul
   – în acelaşi timp curăţă şi alimentează organismul cu cele mai importante şi indispensabile substanţe nutritive, previne depunerea calciului pe articulaţii, stimulează regenerarea ţesuturilor în afecţiuni ale pielii, varice, ulcer de gambă, ulcer varicos, hemoroizi, ulcer gastro-duodenal, probleme acute şi cronice ale intestinului subţire şi gros, regenerarea ficatului şi a celorlalte organe interne.
 • Previne aparitia bolilor cardio-vasculare precum arteroscleroză, scleroză multiplă, scade colesterolul, hipertensiunea şi glicemia ridicată.
 • Imbunătăţeşte starea fizică şi psihică: depresii, stress, tulburări de somn, detoxifierea organismului de alcool, tutun şi droguri, în perioadele de convalescenţă după naştere, operaţii, boli

  In plus, asigura o condiţie fizico-psihică generală foarte bună, fortifică organismul, fiind în acelaşi timp un: 
 
 • Hepatoprotector
 • Astringent, analgezic
 • Antiinflamator, antibacterian, antiviral
 • Germicid, fungistat, antihelminric
 • Contracarează reacţiile adverse ale chimioterapie!
 • Este cel mai bun „pansament gastric”, contribuie la restabilirea florei bacteriene digestive
 • Controlează răspândirea Candidei
   

In cazul în care un pacient este dependent de o anumită medicaţie, gelul de Aloe Vera este un ajutor fantastic, deoarece el potenţează efectele unor medicamente, astfel încât în 2-3 luni, cu acordul medicului curant, se poate scădea doza de medicament.


Alte recomandari:

Neconţinând zahăr, produsul Aloe Vera Gel este recomandat şi diabeticilor, ameliorându-le boala de bază. Creşte gradul de metabolizare a glucozei astfel putându-se ajunge la scăderea dozei de insulina necesară. Cercetările au arătat că gelul de Aloe Vera conţine un agent hipoglicemiant care scade glicemia.

Are efect cicatrizant pe întregul tract digestiv. S-a apelat la gelul de Aloe Vera cu foarte bune rezultate în ulcerul gastric duodenal, gastrite (normalizează secreţia gastrică), diskinezii biliare, hepatită acută cronică şi ciroza hepatică, pancreatita cronică, colitele inclusiv colita ulceroasă, boala hemoroidală (în asociere cu Aloe Lips sau cu Aloe Vera Gelly.

Folosirea constantă, ritmică şi îndelungată a gelului, a permis raportarea medicală de ameliorări în cazul unor procese degenerative ale sistemului nervos. La acestea se mai adaugă diversele diagnostice din sfera patologiei reumatismale inclusiv de tip imun, aici adăugându-se şi tratamentul local cu Aloe Heat Lotion.

Rezultate încurajatoare s-au obţinut la pacienţii cu boala SIDA declarată, cărora li s-a ameliorat mult şi de lungă durată, starea generală, rărindu-se infecţiile intercurente, câştigând chiar şi în greutate. În acest domeniu cercetările sunt în curs.

Poate fi, de asemenea, util cu prompte rezultate bune în disfuncţii menstruale algice, sindrom hipertensiv, esofagită de reflux, constipaţie cronică, reacţii alergice de diferite etiologii.

Experienţa arată că utilizarea în cantităţi mari (indicaţiile de pe flacon până la 240 ml) din Aloe Vera Gel are un efect benefic în diverse tipuri de leucemii şi tumori, în aceste cazuri rezultatele au fost mai prompte şi mai stabile când Aloe Vera Gel s-a asociat cu antioxidanţii Absorbent-C, A-Beta-CarE, Lycium Plus sau Ginkgo Plus


Cine poate consuma gel de aloe vera?

Gelul de aloe vera se recomanda a fi consumat stat de persoanele sanatoase, pentru mentinerea sanatatii si prevenirea aparitiei bolilor, cat si persoanelor cu diferite afectiuni, alaturi de tratamentele alopate.
In acest caz, rolul sau nu este de a vindeca, ci de a ajuta organismul sa lupte cu boala.
 
Bauturile nutritive pe baza de gel stabilizat de aloe vera, incluse intr-un stil de viata sanatos, cu o dieta diversificata, echilibrata, hidratare corespunzatoare, renuntarea la sedentarism, la excesul de alcool si la fumat, pot avea chiar efect geriatric (de prevenire a imbatranirii precoce si crestere a duratei de viata) si de crestere a calitatii vietii.
 
 
Mod de administrare

 • Se recomanda a se consuma dimineata pe stomacul gol
   
 • Doza normala este intre 60 si 80 ml, o data sau de doua ori pe zi
   
 • Cura normala cu este de 2-3 luni pe an NEINTRERUPT, o data sau de doua ori pe an
   
 • Primavara si toamna sunt anotimpurile ideale pentru efectuarea unor cure de detoxifiere a organismului
   
 • Putem alege din gama de bauturi cu Aloe Vera cea care ni se potriveste cel mai bine: Aloe Berry Nectar, Aloe Bits and Peaches, Forever Freedom, Aloe vera Gel, Forever Aloe 2 Go, Forever Freedom 2 Go
   
 • Trebuie subliniat că gelul de Aloe Vera poate însoţi orice tratament concomitent, mai mult, are avantajul că medicaţia clasică îşi creşte efectul, iar efectele ei secundare dispar.


 • La începutul consumului de Aloe Vera Gel pot apărea şi fenomene neplăcute: stare de rău general, dureri organice ori accen­tuarea celor existente, ameţeli, migrene. Este aşa-zisa „criză de epurare” un fenomen pozitiv care reflectă eficienţa în curs de desfăşurare a produsului.

Este recomandat ca cei care consumă produsul, să nu renunţe la utilizarea acestuia din motivele enunţate mai sus.


Termen de valabilitate ştanţat pe ambalaj: 4 ani.
Dupa desigilarea produsului, se recomanda pastrarea acestuia la frigider, pentru a evita oxidarea. 

Elemente de siguranţă:

1. Sigla Consiliului Ştiinţific Internaţional pentru Aloe;
2. Sigla K (Kosher) a comunităţii mozaice;
3. Produsul este avizat de Ministerul Sănătăţii din România.


 Alte informatii utile:

Pentru mai multe informarii despre beneficiile consumului gelului de Aloe Vera, va recomand:

 1. sa downloadati si sa cititi cartea electronica "Aloe-Vera = Farmacie intr-o planta" (mai intai dati click pe tabul Atasamente)
 2. sa vedeti clipurile video de mai jos