Absorbante igienice pentru uz de noapte – pachet cu 8 bucăţi Afisare la marime maxima

Absorbante igienice pentru uz de noapte – pachet cu 8 bucăţi

Femeile aflate în perioada menstrualã sunt vulnerabile în fata inflamatiilor sau infectiilor, dacã nu se îngrigesc corespunzãtor.
Conform medicilor specialisti în obstetricã si ginecologie, multe paciente suferã din cauza bolilor de naturã ginecologicã provocate de utilizarea defectuoasã a tampoanelor igienice.                           

Mai multe detalii

90 bucati in stoc

18,50 lei

Forma de prezentare: pachet cu 8 bucati

Se recomandã folosirea absorbantelor cu suprafatã din bumbac, deoarece acesta are o capacitate mai mare de absorbtie si oferã mai mult confort.
Tampoanele parfumate si cele fabricate din materiale sintetice ar trebui evitate. Tampoanele igienice trebuie schimbate cât mai des în perioada menstrualã, pentru a preveni dezvoltarea bacteriilor.

Conform unui raport publicat de Organizatia Mondialã a Sãnãtãtii, 80% dintre femeile din întreaga lume suferã din cauza afectiunilor ginecologice, iar 63 dintre aceste afectiuni sunt cauzate de calitatea slabã a absorbantelor igienice.

Pasii de urmat pentru alegerea celor mai bune absorbante igienice, pentru confort si protectia dumneavoastrã:
Pasul 1: observati cu atentie ambalajul
Verificati ambalajul exterior, pentru a vedea dacã este din folie de aluminu. Acest tip de ambalaj pãstreazã nivelul normal de umiditate si este antibacterian. Verificati, de asemenea, dacã este sigilat si usor de deschis. Acest lucru asigurã protectie împotiva pãtrunderii bacteriilor si ciupercilor si previne contaminãrile colaterale.
Pasul 2: Analizati cât de moale este materialul din care sunt fabricate
Absorbantele igienice de calitate folosesc bumbac natural foarte moale, delicat cu pielea.
Pasul 3: Verificati gradul de absorbtie, precum si scurgerile laterale
Turnati circa 50 ml de apã pe suprafata tamponului, apoi observati cât de rapid este absorbitã.
Presati usor, cu un servetel de hârtie, suprafata tamponului. Dacã servetelul este uscat, înseamnã cã tamponul are un grad ridicat de absorbtie si nu permite scurgeri laterale.
Pasul 4: Verificati stratul de bazã al absorbantului, pentru a vedea dacã permite circulatia aerului. Turnati apã fiartã într-un pahar, acoperiti paharul cu stratul de bazã detasat de pe tampon, apoi puneti un alt pahar transparent cu gura în jos, peste celãlalt. Dupã un minut sau douã, dacã apar aburi în paharul de sus, înseamnã cã absorbantul este de calitate si permite circulatia aerului.
Toate fiintele vii de pe pãmânt se aflã în strânsã conexiune cu “oxigenul activ” si “ionii negativi”.

Absorbantele igienice AiRiZ
Cipul patentat cu ioni din componenta absorbantelor igienice AiRiZ elibereazã pânã la 6.100 de ioni negativi pe cm3. Este ceai mai ridicatã concentratie de anioni ce se regãseste în absorbantele igienice.

Ionii negativi reduc în mod eficace rata supravietuirii si mutiplicãrii bacteriilor de pe absorbantele igienice si stimuleazã imunitatea, mentinând sãnãtãtea fizicã a femeilor. Ionii negativi vor pãtrunde din vagin spre uter, ameliorând circulatia sangvinã.
Formula pe bazã de oxigen activ sporeste considerabil permeabiliatea absorbantelor igienice si creste rata schimburilor de oxigen. Acest lucru inhibã dezvoltarea bacteriilor. Menta, adãugatã în formula produsului, datoritã aromei proaspete, vã mentine starea de bine si amelioreazã iritatiile.
Prin adoptarea tehnicii avansate ce are la bazã dublul cip, absorbantele igienice AiRiZ, combinã cu succes oxigenul activ cu ionii negativi, ce stimuleazã circulatia sangvinã si acelereazã metabolismul.

Formula cu oxigen activ amelioreazã în mod semnificativ gradul de permeabilitate a aerului din tempon, accelereazã circulatia aerului, creste eficacienta ratei de schimb a oxigenului, distruge bacteriile dãunãtoare, mentine senzatia de curãtenie si întãreste imunitatea.

Conform cercetãrilor, nivelurile de oxigen si anioni ajutã la o mai bunã absorbtie a nutrientilor, la eliminarea deseurilor si purificarea sângelui. Totodatã, mentin functionarea normalã a glandelor endocrine si pãstreazã secretiile hormonale la nivelurile normale, prin ajustrarea Ph-ului sângelui si prin ameliorarea activitãtii celulare. Ionii negativi vor pãtrunde din vagin spre uter, ameliorând circulatia sangvinã.

Structura cuprinsã în absorbantele igienice Tiens
- Primul strat: suprafata absorbantã din fire de mãtase si bumbac moale permite o absorbtie de trei ori mai rapidã decât în cazul tampoanelor obisnuite.
- Al 2-lea strat: Cipul cu oxigen activ si ioni negativ oferã beneficii antibacteriene, germicide si pentru sãnãtate, printr-un proces complet natural.
- Al 3-lea strat: lasã aerul sã circule si permite transformarea moleculelor de apã în stare gazoasã, pentru a elimina rapid umiditatea.
- Al 4-lea strat: este super absorbant si pãstreazã lichidul în interior.
- Al 5-lea strat: sprafata unicã si exclusivã, pentru o absorbtie echilibratã, ce previne scurgerile prin pãrtile laterale.
- Al 6-lea strat: lasã aerul sã circule si permite transformarea moleculelor de apã în stare gazoasã, pentru a reduce rapid umiditatea si cãldura acumulatã între tampon si piele.
- Al 7-lea strat: permite circulatia liberã aerului.
- Al 8-lea strat: bandã adezivã usor de utilizat, non-toxicã si fãrã reziduuri.

Caracteristicile absorbantelor cu oxigen activ si ioni negativi
- permit circulatia aerului si impiedicã scurgerea lichidului; stratul de la suprafatã este conceput în asa fel încât sã mentinã pielea uscatã;

- agentii de absorbtie din stratul de mijloc coaguleazã lichidul si eliminã senzatia de lipicios. Absorbantele si tampoanele zilnice au straturi care permit circulatia aerului, pentru a mentine senzatia de uscat si proaspãt;
- sunt antibacteriene si odorizante;
- stratul absorbant este realizat din agenti foarte puternici si eficace, precum si din materiale ce împiedicã scurgerea; când lichidul intrã în contact cu stratul, este absorbit si mentinut înãuntru.

Productia acestor absorbante este realizatã sub control strict al materiilor prime, cu ajutorul unor facilitãtii complet automate, conform certificãrii ISO 9001/2000 în domeniul managemenului calitãtii.

Datoritã beneficiilor unice pentru sãnãtate ale oxigenului si ionilor negativi, aceste produse pot fi de asemenea utilizate pentru mentinerea igienei în caz de infectie sau incontinentã urinarã
Fortifierea sistemului imunitar si relaxarea în timpul menstruatiei sunt foarte importante pentru sãnãtatea femeilor.
Gama de produse Tiens contine suplimente alimentare excelente pentru femei. Produsele pe bazã de calciu, Helthy Comeliness, Uleiul de primolã pot întãri sistemul imunitar, echilibra hormonii si pot avea efecte anti-îmbãtrânire si antioxidante.
Gama Prime U este realizatã pe baza unor esente vegetale naturale care pot hrãni, hidrata, stimula circulatia sangvinã si vã pot mentine relaxate si frumoase!
O femeie foloseste absorbante igienice timp de 30-40 de ani din viatã.
Fiecare femeie foloseste, de-alungul vietii, aproximativ 15.000 de tampoane igienice.

Absorbantele igienice AiRiz nu doar vã mentine sãnãtatea, ci vã ajutã sã treceti mai usor si mai confortabil prin perioadele menstruale.