Patura cu proprietati bioenergetice, dubla (220 x 200 cm) Afisare la marime maxima

Patura cu proprietati bioenergetice, dubla (220 x 200 cm)

Are efect in imbunatatirea calitatii somnului, incarcare energetica, refacerea completa a corpului in timpul odihnei.

Mai multe detalii

Disponibilitate: Stoc epuizat

50 bucati in stoc

851,40 lei

Cercetarile recente din domeniul produselor pentru ingrijirea sanatatii se axeaza pe prevenirea aparitiei bolilor, astfel incat oamenii sa nu mai ajunga sa dezvolte afectiuni ce genereaza durere si disconfort.

Patura si fata de saltea cu emisii de raze infrarosii lungi fac parte dintr-o gama complet noua de accesorii destinate odihnei; efectele benefice ale acestora sunt complete: imbunatatirea calitatii somnului, incarcare energetica, refacerea completa a corpului in timpul odihnei.

Principiul stiintific al accesoriilor cu emisii de raze infrarosii lungi, destinate odihnei se bazeaza pe un nou tip de fibra multi-functionala, fabricata prin tehnologii foarte avansate. Materialul contine macromolecule polimerizate emitente de raze infrarosii lungi si ioni negativi, cu efecte benefice asupra sanatatii.
Acest material a fost creat in urma colaborarii dintre Institutul de Cercetari si Inginerie Genetica JES din Japonia, Universitatea Politehnica din Tianjin si Compania TIENS.

Accesoriile Tiens cu emisii de raze infrarosii, pentru odihna, au obtinut certificatul de identificare ca produse destinate ingrijirii sanatatii si patentul national al inventiei: ZL98103486.6.
Codul de clasificare internationala este D06M11/36.

Caracteristicile accesoriilor cu emisii de raze infrarosii lungi, destinate odihnei
1) Energia fotonica - este acel tip de energie la care lungimea de unda este similara cu cea emisa de energia vitala a corpului, energie ce penetreaza celula umana; acesta energia actioneaza benefic asupra principalelor parti ale corpului, stimuleaza metabolismul si intareste imunitatea.

2) Energia undelor infrarosii lungi - poate imbunatati circulatia sangelui, eliberand raze infrarosii lungi, cu lungimi de unda de 8-15 microni, pentru o calitate a sangelui si oxigenare mai bune la nivelul intregului corp. In cadrul testelor efectuate de Institutul de Stiinte Medicale din China, fluxul microcirculator s-a imbunatatit cu 95% dupa 20 de minute.

3) Ionii negativi – sunt produsi de materialul numit „Toromalin” din compozitia fibrei. Acestia patrund in sange prin piele si prin aparatul respirator si pot avea un efect de recalibrare a functiei cerebrale si nervoase, de imbunatatire a aportului de sange la nivelul creierului si inimii, de inlaturare a oboselii, de purificare a aerului in jurul corpului si de imbunatatire a calitatii odihnei, prevenind astfel diferite afectiuni.

4) Placut si confortabil - fibrele din acest material sunt moi, confortabile, cu textura matasoasa, cu efecte antisudorifice si deodorante.

5) Curata si igienica - Paturile si fetele pentru saltea traditionale nu sunt usor de curatat sau uscat, adunand in interior bacterii si acarieni. Umplutura produselor TIENS este alcatuita din fibre speciale, testate la Centrul Medical National de Analize Biologice, rata bacteriostatica fiind de 89%. Materialul este simplu de curatat si foarte igienic.

6) Recomandari:
     a) pentru persoanele care au probleme de sanatate - In timp, se pot constata efecte
benefice impotriva insomniei, hipertensiunii arteriale, arteriosclerozei cerebrale, gastritei cronice, bronsitei cronice, reumatismului si artritei reumatoide, durerilor la nivelul gatului, umerilor, spatelui sau membrelor inferioare, pruritului cutanat, intolerantei la frig.
     b) pentru persoanele sanatoase - aceste produse ajuta la pastrarea unei bune stari de sanatate, obtinerea unui somn odihnitor, stimularea tonusului general, obtinerea unor efecte benefice la nivelul sanatatii pielii.
Testele efectuate de Centrul de Testare Stiintifica din China si de Centrul Medical National de Analize Biologice au avut urmatoarele rezultate: emisivitatea energiei fotonice a fibrelor emitente de raze infrarosii lungi este de 92%, rata bacteriostatica finala este peste 90%, iar numarul de ioni negativi generat este de 2.000 unitati / cm³.

Pentru mai multe detalii dati click pe tabul Descarcare de unde puteti face download la fisierul Patura cu bioenergie