Aparat pentru reglarea tensiunii arteriale, Jiajun Afisare la marime maxima

Aparat pentru reglarea tensiunii arteriale, Jiajun

Este un aparat de buzunar care a fost realizat in urma unor studii ce au durat 12 ani, care imbina traditia acupuncturii chinezesti cu tehnica moderna a magnetilor de mare energie (acupunctura fara ac). Aparatul este prima realizare internationala in domeniu si ocupa primul loc pe piata aparaturii medicale.

Mai multe detalii

D05

44 bucati in stoc

486,33 lei

Dispozitivul este un aparat de autorglare a tensiunii arteriale, bazat pe cercetarile tehnice ale biomedicinei; acest aparat a luat opt medalii de aur la expozitii stiintifice internationale de inventica (in anul 1996 la Expozitia Inventiilor de la Beijing a obtinut medalia de aur, iar in anul 1997 la prima editie a targului ,,Einstein\" a obtinut de asemenea medalia de aur, din partea F.D.A. (Food and Drug Administration) al S.U.A. De asemenea, a mai obtinut medalii la targuri din Germania, Elvetia, Franta, Federatia Rusa si Tailanda.

Modalitati de tratament:
- prin presopunctura, prin masare, prin scanare, impulsuri si combinat.

- se va apasa cu putere cu varful presopunctorului atat cat poate suporta pacientul - timp de unu - trei minute, rotind presopunctorul in sensul invers al acelor de ceasornic. 
S-a dovedit faptul ca rezultatele apar dupa numai trei minute in tratamentul unor afectiuni ca: hipertensiunea arteriala, dureri de cap si de dinti, dureri lombare, prezbitism si reumatism.

Proprietati:
- scade tensiunea arteriala in trei minute. Pacientii care sufera de hipotonie de  gradul unu, folosind acest aparat trei – cinci minute, pot reduce tensiunea arteriala. Se pot lua si medicamente pentru scaderea tensiunii, deoarece nu vor fi efecte adverse.

- are un efect dublu de reglare: la tensiune ridicata - scade tensiunea, iar la tensiune mica -  o normalizeaza;
- stimuleaza microcirculatia capului, amelioreaza nutritia si creste parul. Eficienta aparatului creste daca in perioada de utilizare ne hranim cu mai multe seminte de susan, nuci si varza.

Metode de folosire (pentru a folosi aparatul trebuie controlata curatenia mainilor, se recomanda spalarea cu atentie a mainilor inainte de folosirea aparatului):

Metoda nr. 1
Tinem cu o mana aparatul de inelul metalic si efectuam in zona capului miscari asemanatoare cu pieptanatul, in sus si in jos. Efectuam aceste miscari timp de 3 minute cu 20-30 de miscari pe minut. Este necesar ca dintii terapeutici sa fie in contact ferm cu pielea capului.

Metoda nr. 2
Tinem cu o mana aparatul de inelul metalic, apasam cu dintii pe marginea din fata a parului si cu o viteza de 20 - 30 miscari de pieptanare pe minut, miscam aparatul in lungul liniei mediane (centrale) a capului spre marginea de jos a parului. Efectuam miscarile timp de cinci minute. Cu ajutorul acestei metode se poate elimina durerea de cap sau ameteala.

Folosind metodele expuse mai sus, minim de trei ori pe zi, se poate obtine reducerea tensiunii sanguine cu 10 - 30 unitati; de asemenea, daca aparatul este folosit de persoane cu tensiune sanguina normala se creeaza o senzatie de vigoare si minte clara, iar tensiunea nu oscileaza.

Metoda nr. 3
Deplasati degetul cinci al uneia dintre maini intr-o parte, luati inelul de metal, degetul cinci al celeilalte maini se departeaza si el, varfurile degetelor le indreptati spre abdomen si le amplasati deasupra dintilor. Se apasa ferm pe corp si se mentine timp de cinci minute. Se recomanda zilnic, de cel putin trei ori pe zi. Prin aceasta metoda, cu ajutorul puterii electromotorii aparute, potentialul celulelor peretelui muscular al arterelor este readus repede la normal, se elimina convulsiile, se dilata vasele sanguine si se obtine o scadere a tensiunii sanguine.

Metoda nr. 4
Cu o mana se ia aparatul de inelul de metal si se apasa ferm dintii terapeutici pe corp in zona inimii. Se va folosi zilnic cel putin de trei ori, timp de cinci minute. Aceasta modalitate este deosebit de eficienta in tratarea hipertoniei, stenocardiei, pentru persoanele care au senzatii de jena in piept, cat si in afectiunile cardiologice si ale vaselor sangvine.

Deoarece acest aparat este presat in zona inimii, poate aparea un circuit inchis in acea zona care elimina convulsiile coronare, reduce efortul inimii. Aparatul este foarte eficient in tratamentul afectiunilor mai sus amintite, iar folosirea regulata a acestuia conduce la rezultatul dorit.

Metoda nr. 5
Cu o mana se ia aparatul de inelul metalic, apoi se apasa dintii terapeutici pe incheietura mainii si se mentine asa timp de cinci minute (aparatul trebuie amplasat la 6,6 cm deasupra liniei incheieturii intre doi muschi, astfel pozitionandu-l pe zona punctelor de acupunctura). Aceasta metoda este foarte eficienta in tratarea directa a hipertoniei, dar si a stenocardiei si tahicardiei. Folosind-o timp indelungat, se pot obtine rezultate mai bune.

Efectete terapeutice:
1. Boli de inima si ale vaselor de sange;

2. Dureri de cap, migrene, ameteli;
3. Tulburari ale circulatiei sangelui in creier, stare de dupa hemoragie cerebrala;
4. Scaderea memoriei, a concentrarii atentiei;
5. Seboree, caderea parului;
6. Incaruntirea prematura;
7. Dezechilibru bioenergetic.

Aparatul are 8 functii principale:
1. Imbunatateste rapid microcirculatia sanguina.

2. Elimina inflamatiile, inlatura rapid durerea.
3. Calmeaza (efectul este rapid).
4. Detoxifiaza rapid.
5. Scade rapid lipemia din sange.
6. Adjustare bivalenta - scade tensiunea arteriala.
7. Activeaza celulele creierului.
8. Desfunda si activeaza meridianele.

Caracteristici principale:
1. Tehnologie moderna si inovatoare.

2. Acupunctura verde a secolului XXI.
3. Efectul este rapid.
4. Tratamentul se poate face pe zone intinse, nu numai pe punctele de acupunctura.
5. Usor, simplu si comod de folosit si de purtat.
6. Aparatul are un volumul mic, cu un diametru ce nu depasteste 10 cm.


7. Are greutate mica. Poate fi purtat oriunde.
8. Nu are nevoie de sursa suplimentara de curent.
9. Nu este necesar sa se puna special pe punctele de acupuncuta, pentru ca in contactul cu corpul, el actioneaza direct pe zonele unde se gasesc aceste puncte.
10. Oamenii de diferite varste il pot folosi fara ajutorul cuiva. Folosind aparatul in timpul liber intr-un loc comod, se pot rezolva instantaneu unele probleme de sanatate.

A fost realizat in urma unor studii ce au durat 12 ani si imbina traditia acupuncturii chinezesti veche de mii de ani cu tehnica moderna, contine un chip VIP si se pune in functiune pe baza de atingere, contact prin piele.

Pentru mai multe detalii:

- dati click pe tabul Descarcare (la inceputul paginii, langa tabul Mai multe informatii) de unde puteti downloada fisierul .pdf Piaptan JiaJun

- introduceti numele si adresa dvs. in formularul de mai jos si veti avea acces Gratuit la Cursul online despre produsele naturiste Tiens