Afisare la marime maxima

Excellium

Excellium este miceliul Ganodermei Lucidum care contine un spectru de ingrediente: vitamine, minerale si enzime. Excellium este miceliul Ganodermei Lucidum, adică planta tânără, recoltată la trei săptămâni.
Este deasemenea cunoscut ca si “Tonicul cerebral”.

Mai multe detalii

GCS02

Disponibilitate: Pret de depozit

100 bucati in stoc

109,00 lei

Gano Excel este un un adevărat pionier la nivel mondial în ceea ce priveşte producerea şi comercializarea de miceliu de Ganoderma Lucidum in numai 21 de zile. Excellium mai este cunoscut si ca « Tonicul creierului ». Extract din miceliul Ganodermei Lucidum care conţine ingredienţi precum vitamine, minerale şi enzime, este bogat in polizaharide, germaniu organic, vitamine, minerale si proteine.

Excellium constituie un excelent tonic cerebral, dar are si rol imunostimulator, detoxifiant si de refacere a functiilor pancreatice, energizant, reglator al presiunii arteriale si glicemiei. Este un aliment nutritiv.

Ingrediente:
Ganoderma Mycellium, 425mg/capsula calorii 1,56

Valoare farmacologică: Polizaharide, Germaniu organic, Vitamine, Minerale, Proteine.

Polizaharide

Întăresc sistemul imunitar
Echilibrează nivelul glucidelor în sistemul sanguin

Germaniu organic

Creşte nivelul de oxigen din sânge
Anti-oxidant specific ce reduce radicalii liberi şi efectele secundare ale câmpului electromagnetic
Echilibrează funcţionarea moleculelor din preajma celulelor canceroase

Mineralele

Ajută la menţinerea unei bune stări de sănătate.
Are un rol în procesele fiziologice şi în reconstrucţia ţesuturilor

Proteinele

Contruiesc noile celule
Repară ţesuturile deteriorate
Sunt necesare pentru producerea enzimelor, a anticorpilor, a hemoglobinei şi hormonilor

Mod de administrare:
în funcţie de necesităţi, 1-2 capsule de 1-2 ori/zi pentru menţinere, 4-6 capsule/zi în caz de afecţiuni. Pentru copii jumătate de dozaj. Nu se recomanda la copii sub 2 ani.

Informaţii adiţionale:

Nu are efecte secundare şi se poate consuma in paralel cu orice tratament Se consuma 1,5-2 litri de lichid pe zi pentru a elimina toxinele din organism.
In primele 10 zile de administrare pot aparea reactii de raspuns din partea organismului, manifestate prin dureri de cap,de picioare, chiar si edeme cand exista tulburari de circulatie sanguina.Nu intrerupeti administararea, simptomele reflexe ale organismului vor dispare.

Pentru adulti se recomanda administrarea de Excellium impreuna cu Ganoderma pentru a beneficia de toata eficacitatea Ganodermei Lucidum.