Arctic Sea Omega 3 Afisare la marime maxima

Arctic Sea Omega 3

Arctic Sea Omega-3 este un supliment nutritiv de calitate superioară care reuneşte avantajele ultimelor cercetări în domeniu cardiovascular.

Componente:
Omega-3, acid gras din peşte, conţine acizi graşi nesaturaţi cu rol profilactic în bolile cardiace.
Omega-9, acid gras din măsline, acizii graşi nesaturaţi scad nivelul de colesterol din sânge.

Mai multe detalii

FLSA39

Disponibilitate: Pret de Depozit

100 bucati in stoc

152,78 lei

Mod de prezentare:
60 capsule gelatinoase ambalate în doză din masă plastică, etichetată şi sigilată.
Capacul este prevăzut cu sistem de siguranţă.

Fiecare capsulă conţine 750 mg ulei de peşte şi 250 mg ulei de măsline care asigură următoarele: 225 mg EPA (acid eicosapentanoic), DAH (acid dicosahexanoic), 150 mg acid oleic (din uleiul de măsline), gelatină, glicerină, apă, vitamina E (antioxidant).

Cercetări clinice: Testele umane au demonstrat că Arctic Sea-Omega 3 folosit regulat scade semnificativ şi durabil nivelul de colesterol şi trigliceride din sânge, influenţând pozitiv echilibrul HDL/LDL.

 Prezentare generala:

Colesterolul este o substanţă necesară bunei funcţionări a organismului, fiind responsabil de producerea unor hormoni, sintetizarea vitaminei D şi formarea celulelor. Colesterolul provine din două surse: este creat de ficat sau este adus prin aport alimentar, în special produsele de origine animală, precum carnea, lactatele, gălbenuşul de ou.

Ficatul produce 80% din colesterolul din corp. O producţie excesivă de colesterol sau un consum exagerat de alimente bogate în colesterol (inclusiv grăsimi saturate pe care ficatul le transformă în colesterol) are drept efect creşterea nivelului colesterolului în sânge. Pe lângă colesterol, tot din grăsimi, în sânge se găsesc trigliceridele, grăsimi necesare producerii energiei în organism. Când nivelul colesterolului şi a trigliceridelor depăşeşte anumite limite acestea se depun pe pereţii arterelor şi pot limita sau chiar bloca circulaţia sângelui, ducând la boli cardiovasculare.

În urma unor cercetări clinice îndelungate s-a descoperit existenţa unor lipide „benefice” care au ca efect prevenirea fenomenelor negative descrise anterior. Descoperirile au survenit în urma observării modului de alimentaţie a unor populaţii deosebite cum ar fi eschimoşii şi pescarii japonezi din insulele nordice, a căror alimentaţie, deşi foarte bogată în grăsimi, totuşi nu conduce la apariţia cardiopatiilor. În rândul acestora, incidenţa de boli cardio-vasculare, diabet, hipertensiune arterială sau cancer este foarte mică.
S-a constatat astfel că în peştele marin de apă rece şi de mare adâncime se găsesc anumite lipide speciale numite acizi graşi polinesaturaţi Omega-3 cu proprietăţi uluitoare.

Lipsa acestor acizi în organism poate conduce la boli oculare, afecţiuni dermatologice, slăbiciune musculară, schimbări de comportament.

Prezenţa lor în organism conferă protecţie împotriva bolilor cardiovasculare în mai multe moduri:

1. determină scăderea nivelului total al colesterolului;
2. previne depunerile pe pereţii arterelor;
3. determină scăderea nivelului trigliceridelor;
4. determină hematiile (globulele roşii) să devină mai flexibile ceea ce le permite să circule cu mai multă uşurinţă în sistemul circulator;
5. scade capacitatea trombocitelor de a forma legături între ele, prevenind formarea cheagurilor care conduc la infarct miocardic şi ischemii cerebrale.

Similar acizilor graşi polinesaturaţi Omega-3 din uleiul de peşte oceanic arctic, în măsline se găsesc acizii graşi polinesaturaţi Omega-9 cu proprietăţi similare în ceea ce priveşte scăderea colesterolului.

Efecte generale:

Scade colesterolul şi protejează împotriva emboliilor.
Adaptează reologia sanguină la necesarul în oxigen a ţesuturilor şi au efecte antiinflamatoare puternice.
Produsul stimulează sinteza colagenului tegumentar.
Creşte sinteza hemoglobinei.

Reduce sau întârzie apariţia simptomelor senilităţii prin blocarea apariţiei radicalilor liberi lipidici.
Are o acţiune anti-mutagenă protejând materialul genetic de eventualele modificări. De asemenea, s-a constatat o acţiune hipoglicemiantă (scade glucoza din sânge).
Din cauza sensibilităţii acizilor graşi nesaturaţi la radicalii liberi, se recomandă asocierea produsului cu un alt antioxidant, de preferinţă Forever A-Beta-CarE.

S-au obţinut rezultate în: ateroscleroză, cardiopatie ischemică dureroasă şi nedureroasă.
Scade riscul de infarct miocardic, eficient în stări post-infarct.
Este eficient în hipertensiune arterială, maladii cu risc trombotic şi embolism, hipercolesterolemii, insuficienţă circulatorie cronică periferică (arterită).
Produsul reglează lipidemia prin scăderea atât a trigliceridelor serice cât şi a colesterolului seric total. Echilibrarea se realizează prin reducerea valorilor LDL şi ridicarea nivelului HDL (factor protector antiateromatos).

Administrare:

2-3 capsule pe zi în timpul meselor.
În toate cazurile care se află în tratament alopat nu se renunţă la medicaţia de bază în momentul începerii consumului de Arctic Sea. Medicaţia se reduce pe parcursul ameliorării bolii de bază la indicaţia medicului. 

Termen de garanţie inscripţionat pe ambalaj: 4 ani.